2019-03-05 10:22:00
Φωτογραφία για Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Δήμητρα Μπιτσικώκου, του Α.Σ.ΘΗΣΕΑΣ Αιτ/νίας- Τάε κβον ντο
ΧΑΛΚΙΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ  ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

          Έγινε στην Θεσσαλονίκη το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων Taekwondo με συμμετοχή 2000 μαθητών απο όλη την Ευρώπη. Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ συμμετείχε με δυνατή παρουσία και κατάφερε να κατακτήσει ενα χάλκινο μετάλλιο στις νεανιδες και τρεις 5ες θέσεις.......         Οι αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ο σύλλογος είναι ο κορυφαίος Σύλλογος στο Αγρίνιο στο εδώ και 30 Χρόνια με αθλητές στην Εθνική ομάδα και με μετάλλια σε Παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η σωστή δουλειά που γίνεται απο τον προπονητή Κακαρέλη Νίκο φέρνει μεγάλα αποτελέσματα σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση.

               Η Μπιτσικώκου Δήμητρα κατέστησε το χάλκινο μετάλλιο μετα απο 4 αγώνες σε μια κατηγορία που συμμετείχαμε 3 χρήστες πρωταθλήτριες Ευρώπης. Η Δήμητρα αν και είχε μεγάλο χρονικού διαστήματα εξω απο τις προπονήσεις κατάφερε με σωστή συνεργασία με τον προπονητή της να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο και να πάρει την πρόκρισή για το ευρωπαικο πρωτάθλημα εθνικών ομάδων που θα γίνεις τον Σεπτέμβριο. 


        Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιήσει χάνοντας στον 4αγωνα η Καλτση Φαιη με ένα πόντο απο παρατήρηση απο την αθλητεια που κατεκτησε το χρυσο και κατακτώντας την 5η θέση. 

         Την 5η θέση κατέκτησαν μετα απο εξαιρετικές εμφανίσεις και οι αθλητές Τσίγκα Μαριτίνα, Δημητρακοπουλος Θανάσης, Τσίγκας Λεωνίδας και Μεσυνδιάνου Ρωμαλέα. Την 9η θέση κατέκτησαν οι Τσίγκα Αρετή, Τσωλη Μαρία  και Καπουτση Ιωάννα. 

        Το ΔΣ συγχαρεί τους  αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νικο για τις μεγάλες επιτυχίες που έφεραν.  Ενα μεγάλο Ευχαριστώ και στους χορηγούς των αθλητών Μπιτσικωκου Δήμητρα (Κέντρου Υγείας Καστοριά) και (Καψιωχας ΑΕΒΕ AUDI) για την οικονομική στήριξη.
 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ