2019-03-05 12:15:45
Φωτογραφία για Fake news βλέπει η Παπακώστα στα επεισόδια του Σαββάτου
"Δεν χάθηκε ο κόσμος" θεωρεί η Κατερίνα Παπακώστα όσον αφορά τα κρούσματα ανομίας που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο, με την εμπρηστική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης και τις νέες συμπλοκές χούλιγκαν στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Μιλώντας σε βουλευτές χωρών που μετέχουν στην διακοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ η αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε ότι τα φαινόμενα ανομίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα άλλα είναι προϊόν fake news και κάλεσε την αντιπολίτευση να μην επενδύει για κομματικά οφέλη στα ζητήματα ασφαλείας.

«Το Σαββατοκύριακο υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων που περίπου παρουσίασε ότι χάθηκε ο κόσμος στην Αθήνα σε ζητήματα ασφαλείας. Δεν είναι έτσι η πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτείται αύξηση της ασφαλείας ούτε πως εμείς ζητάμε ασυλία κριτικής. Όμως η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι επικοινωνιακός σάκος του μποξ»


Η σύγχρονη φιλοσοφία αστυνόμευσης την οποία επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «βασίζεται στην έγκαιρη διάγνωση και στην πρόληψη και όχι στην καταστολή που δεν βοηθά τα νέα δεδομένα», τόνισε η κ. Παπακώστα η οποία κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι εκείνα δημιουργούν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών.

«Δημιουργείται από εκείνους που κρατούν τα μικρόφωνα 24 ώρες το 24ωρο και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, ενώ εμείς μιλάμε μόνο πέντε λεπτά και χανόμαστε» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Παπακώστα διευκρίνισε ότι προέρχεται από την Καραμανλική δεξιά. «Η σχολή σκέψης του Καραμανλή δίδαξε την μετριοπάθεια και την συνεννόηση στα κρίσιμα ζητήματα όπως την ανάπτυξη αλλά και τα θέματα ασφάλειας» είπε.

«Προέρχομαι από την Καραμανλική δεξιά και συνεργάζομαι με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της χώρας» είπε και φρόντισε να πληροφορήσει πως το κόμμα που έχει δημιουργήσει έχει Καραμανλικές καταβολές.
πηγή
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ