2019-03-05 14:03:46
Φωτογραφία για Οκτώ χρόνια παρουσίας του ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS στον διαδικτυακό αέρα.
Ήταν πριν οκτώ χρόνια, Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, που το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS έκανε την πρώτη του ανάρτηση (δείτε την εδώ). Σκοπός της δημιουργίας του Blog,  ήταν και είναι, η προβολή και ανάδειξη, αφενός των πολλών θετικών που συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο και αφετέρου τοπικών θεμάτων, των αρνητικών και των προβλημάτων.. Επιτέλους κάποια θέματα να συζητηθούν, να αναδειχτούν, να ακουστούν προτάσεις, να φανούν οι διαφορετικές απόψεις, να καταγράψουμε επιτέλους και τη γνώμη των νέων ανθρώπων αυτού του τόπου. Επίσης σκοπός ήταν και είναι η ενημέρωση για τα κοινά, τα αθλητικά και τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και η παρουσίαση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος, όπως και η προβολή του τόπου.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν διστάζουμε να διατυπώσουμε γνώμη, θέση και άποψη, η οποία εκφράζει μόνο εμάς και σίγουρα έχει υπολογίσιμο κόστος σήμερα να λες ελεύθερα τη γνώμη σου και αυτό το κόστος το έχουμε αναλάβει.


Είμαστε ένα Blog άποψης και όχι απλής καταγραφής, δηλαδή πίνακας ανακοινώσεων και αυτό είναι συνειδητή μας επιλογή.

Σήμερα συμπληρώνονται οκτώ χρόνια και οι αρχικοί ενδοιασμοί που είχαμε όταν δημιουργούσαμε αυτό το Blog έχουν πλέον εξαλειφθεί. Κατά τη διάρκεια αυτών των οκτώ χρόνων είχαμε 8.298 αναρτήσεις, 17.736 σχόλια αναγνωστών και 4.351.358 προβολές των σελίδων μαςσύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Google.

Οι αναγνώστες αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια και στήριξαν με τη συμμετοχή τους το Blog. Έγινε η καθημερινή συνήθεια για να μαθαίνουν τα νέα του τόπου τους οι συμπατριώτες μας ετεροδημότες, κάτι που βλέπουμε με τους μεγάλους αριθμούς καθημερινής επισκεψιμότητας.

Συνεχίζουμε λοιπόν με την ίδια όρεξη... Το περιεχόμενο του Blog αγαπητοί αναγνώστες το διαμορφώνεται και εσείς. Ένα μεγάλο κομμάτι του Blog είναι δικό σας. Περιμένουμε λοιπόν περισσότερα άρθρα επώνυμα ή ανώνυμα, περισσότερες απόψεις, περισσότερες ειδήσεις, περισσότερα σχόλια, περισσότερες παρεμβάσεις.

Φυσικά ποτέ δεν απεμπολήσαμε το δικαίωμα μας να ελέγχουμε τι αναρτάτε στο Blog, ώστε αυτό να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο, όπως εμείς το είχαμε στο μυαλό μας όταν το δημιουργήσαμε. Η σοβαρότητα, η αξιοπιστία η εγκυρότητα του Blog είναι για εμάς προτεραιότητα.

Για αυτούς που διστάζουν να αρθρογραφήσουν επώνυμα, φοβούμενοι τα ανώνυμα σχόλια, θυμίζουμε ότι δίνουμε την δυνατότητα απενεργοποίησης των ανώνυμων σχολίων στο άρθρο τους αν μας ζητηθεί. Πολλοί το έχουν ζητήσει κατά καιρούς και διαπίστωσαν ότι το τηρήσαμε απαρρέκκλιτα.

Επίσης ζητούμε ένα μεγάλο συγνώμη αν σε όλη αυτή την διάρκεια των οκτώ χρόνων αδικήσαμε ή στεναχωρήσαμε κάποιον, είτε με δικό μας κείμενο, είτε με κείμενο άλλου, είτε με κάποιο σχόλιο, επώνυμο ή ανώνυμο κάποιου αναγνώστη που δημοσιεύτηκε (σίγουρα θα έχει συμβεί). Διόλου δεν είχαμε, ούτε έχουμε, τέτοιες προθέσεις mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ