2019-03-05 16:20:35
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Μαυρίδης συμφώνησε με το Open...
Ο ΑΝΤ1 δε θέλει να τον βλέπει, αλλά και εκείνος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλά με υποτιμητικά λόγια για τη συνεργασία του με τους ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου.

 Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και θεωρεί ότι ο κακός προγραμματισμός και η κακή συνεννόηση σε επίπεδο παραγωγής "έκαψαν" το πρότζεκτ "Beat Buzzer" που τόσο πολύ πίστευε.

Γράφτηκαν πολλά για ενδεχόμενη συνεργασία του Μαυρίδη με το ΣΚΑΪ, αλλά από το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο gossip-tv.gr, δεν προκύπτει φλερτ με το κανάλι του Φαλήρου, αλλά το αντίθετο, ο Μαυρίδης έχει δώσει τα χέρια με το ΟΡΕΝ.

Ο ελεύθερος πλέον στη ζωή Γιώργος Μαυρίδης, έχει κάνει ρεντεβού και με την Μαρακουδάκη και με τον Καλημέρη και έχουν δώσει τα χέρια για ένα νέο προτζεκτ που θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από Σεπτέμβριο. Δε θα παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του Beat Buzzer, μήτε ταξιδιωτική εκπομπή. Πρόκειται για κάτι που έχουν στο μυαλό τους οι επικεφαλής του ΟΡΕΝ και μπορεί να διανθιστεί με κάποιες σκέψεις του Μαυρίδη. Συμβόλαια δεν έχουν υπογραφεί, ούτε έχει ξεκαθαριστεί με κάθε λεπτομέρεια το κονσεπτ. Η σχέση όμως αυτή είναι "σχέση πάθους", όπως μαθαίνω και ο γάμος θα ανακοινωθεί πριν το Πάσχα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Bugatti «La Voiture Noir».
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Bugatti «La Voiture Noir».
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ