2019-03-05 21:20:45
Φωτογραφία για Νίκος Καραδήμας: Επισκέφτηκα σήμερα τον Αρχηγό του σώματος και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το πραγματοποιήσετε
Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα: Θεσμός ακρόασης για πρώτη φορά Και αίσθημα ικανοποίησης για τους συναδέλφους! Απ τα ίδια διδακτήρια και τους ίδιους θαλάμους της

Πατριάρχου Κων/νου που διέθετε από τότε η σχολή μας, το πανεπιστημιακό αξίωμα του Κοσμήτορα πέρασαν 35 και πλέον έτη.

Μεταξύ των συμμαθητών μου και ο σημερινός αρχηγός του σώματος και κοινή διαπίστωση πολλών ήταν , ότι η ιεραρχική του εξέλιξη θα έφτανε έως εδώ!

Προσωπικά νοιώθω υπερηφάνεια όπως και για το σύνολο των συμμαθητών της σειράς μας, που ίσως να είναι η σειρά με τους περισσότερο διακριθέντες και ανερχόμενους ιεραρχικά.

Η τελευταία σειρά του φιλ α φίλ και των διακριτικών που καθιέρωσε ο Σερ Halliday ως ο πρώτος Αρχηγός της Αστυνομίας Πόλεων!

Με αφορμή την πρόσφατη καθιέρωση του θεσμού της ακρόασης επισκέφτηκα σήμερα τον Αρχηγό του σώματος και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το πραγματοποιήσετε !


Στα πλαίσια του θεσμού αυτού, μεταξύ και άλλων ανώτατων Αξ/κών έθεσα μια σειρά θεμάτων και εισακούστηκαν μετά προσοχής.

Η επίσκεψή μου αυτή, μου δημιούργησε ένα αίσθημα ικανοποίησης που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας για την εξέλιξη των αξ/κών του Ν 3686/08 ,για το πρόσφατο π.δ. που ήρε κάθε αδικία σε βάρος της παραμονής μας, μετά το όριο ηλικίας, για τις αποσπάσεις στα ΠΡΟΚΕΚΑ μέχρι και τον βαθμό του Υ/Α, για τις επίπονες και επώδυνες υπηρεσίες για το Ανακριτικό της Υ Α Α και τις πολύωρες ομαδικές μεταγωγές και άλλα θέματα συνδικαλιστικά με την πρώην ιδιότητά μας.!
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ