2019-03-06 08:32:16
Φωτογραφία για Άμυνα και ΑΕΚ...
Από την... Άμυνα, Ευάγγ. Αποστολάκης και Β. Κικίλιας πέρασαν στα αθλητικά και συζήτησαν ακόμα και για το Διηπειρωτικό Κύπελλο που κατέκτησε πρόσφατα στο μπάσκετ η ΑΕΚ, αφού είναι γνωστό ότι ο αρχηγός είναι φίλος της «Ένωσης» Έμαθα ότι η συνάντηση που είχαν χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης και ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας ικανοποίησε πλήρως τις δύο πλευρές, αφού διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, αποδεικνύοντας ότι το τοξικό πολιτικό κλίμα των ημερών δεν έχει «μολύνει» τον ευαίσθητο τομέα της Άμυνας.

Μάλλον έτσι εξηγείται το ότι η συνάντηση ξέφυγε από τα εθιμοτυπικά όρια, διαρκώντας μιάμιση ώρα, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, πτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου.

Επομένως, αν κατάλαβα καλά, η Νέα Δημοκρατία εμπιστεύεται πλήρως τον Αποστολάκη και τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, γεγονός απολύτως θετικό. Στη συνάντηση, πάντως, συζητήθηκαν τα πάντα. Ελληνοτουρκικά, Βαλκάνια, Κύπρος και Νοτιοανατολική Μεσόγειος.


Ο Κικίλιας άκουσε με μεγάλη προσοχή τα όσα του είπαν ο υπουργός και ο αρχηγός, ενώ έκανε και αρκετές εύστοχες παρατηρήσεις. Το κλίμα, δε, ήταν τόσο καλό που μέχρι και το Διηπειρωτικό Κύπελλο που κατέκτησε πρόσφατα στο μπάσκετ η ΑΕΚ συζητήθηκε, αφού είναι γνωστό ότι ο αρχηγός είναι φίλος της «Ένωσης»...

(ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ 05/03/2019 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ