2019-03-06 16:15:35
Φωτογραφία για Μάχη αστυνομικών με κακοποιούς στο Χαϊδάρι - Δύο συλλήψεις
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν μία ανήλικη ειδοποίησε την αστυνομία ότι άγνωστοι προσπαθούσαν να εισβάλουν στο ισόγειο του σπιτιού της στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Οι

αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν επί τόπου εντόπισαν δύο άτομα, τα οποία ήταν έτοιμα να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους. Μάλιστα, είχαν προλάβει να παραβιάσουν ένα παράθυρο της μονοκατοικίας, να μπουν στο εσωτερικό της και να πάρουν ό,τι κοσμήματα βρήκαν, αλλά και μια κυνηγετική καραμπίνα. Την τελευταία στιγμή και στη θέα των αστυνομικών, η καραμπίνα τους έπεσε και την άφησαν στο σημείο.

Οι «ποντικοί» ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και δύο φορές εμβόλισαν το περιπολικό, ώστε να ξεφύγουν, ενώ έριξαν κάτω και έναν μοτοσυκλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να τους καταδιώκουν στην Αθηνών - Κορίνθου, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο των δραστών, κάποια στιγμή, διέσχισε κάθετα την εθνική οδό. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης το όχημα των κακοποιών προσέκρουσε σε ένα φορτηγό και σε δύο Ι.Χ. προκαλώντας τους ζημιές.


Το πλήρωμα του περιπολικού δεν σταμάτησε να τους καταδιώκει και τελικά το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε όταν έσκασε το ένα του λάστιχο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε μια κολόνα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα τον έναν και λίγο αργότερα και τον δεύτερο, ο οποίος προσπάθησε να βρει καταφύγιο σε κοντινό καταυλισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Ρομά, ηλικίας 28 και 45 ετών, οι οποίοι είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ληστείες και κλοπές. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και ένα χρυσό δαχτυλίδι.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο 401 ΓΣΝ, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας έσπασε το χέρι του και πως ο άλλος υπέστη κάκωση. Ελαφρά τραυματίστηκε και ο ένας από τους δύο συλληφθέντες.

Όταν οι αστυνομικοί επέστρεψαν στη μονοκατοικία του Χαϊδαρίου, βρήκαν την ανήλικη σε κατάσταση σοκ να κλαίει και τη μητέρα της να προσπαθεί να τη συνεφέρει. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

zougla.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ