2019-03-07 17:14:07
Φωτογραφία για Καρέ-καρέ η παρέλαση για την 7η Μαρτίου στην Κάλυμνο
Εντυπωσιακή παρέλαση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 το πρωί στην Κάλυμνο,  στα πλαίσια του εορτασμού για την 71η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.

Της παρέλασης προηγήθηκε η επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό  Ναό του Σωτήρος Χριστού, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη πρ. Αυλώνος κ. Χριστόδουλου, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλύμνου Λέρου και Αστυπαλαίας Μητροπολίτου κ.κ Παϊσίου συμπαραστατουμένων από τον Ιερό Κλήρο  της Πόλης και παρουσία των τοπικών Αρχών.

Να σημειώσουμε την απουσία από τις εκδηλώσεις εκπροσώπου της Κυβέρνησης αλλά και των άλλων κομμάτων της Βουλής, πλήν του Κινήματος Αλλαγής.

Το ΚΙΝΑΛ εκπροσώπησε ο Καλυμνιακής  καταγωγής Γραμματέας του Κινήματος Μανώλης Χριστοδουλάκης ,ενώ παρούσες ήταν και οι υποψήφιες στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου Κατερίνα Γαβαλά και Ελευθερία Φτακλάκη.


Μετά τη δοξολογία ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον

Κατά σειρά κατέθεσαν στεφάνια ,ο  Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής, ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Σταυλάς για την εθνική αντίσταση ο Πρόεδρος του ΔΣ Καλύμνου Ποθητός Μαγκούλιας, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δαλάκης, ο Διοικητής της ΑΕΝ Καλύμνου Πλωτάρχης Θεόφιλος Τσαγκάρης, ο Διοικητής του ΑΤ Καλύμνοu Αστυνόμος Β΄ Ευάγγελος Καραθάνος, ο Υπολιμενάρχης Καλύμνου Μάριος Μασούρας , ,ο εκπρόσωπος του  Εφέδρων Αξιωματικών κ. Τρικοίλης και τέλος  εκ μέρους των Παλαιών Πολεμιστών o Αντώνης Βαζανέλης .

Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: https://kalymnos-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ