2019-03-08 13:55:37
Φωτογραφία για Μακελειό στις φυλακές Κορυδαλλού: Ένας νεκρός και τραυματίες
 Βγήκαν μαχαίρια στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, με «πρωταγωνιστές»

Αλβανούς, Έλληνες, Γεωργιανούς και Αρμένιους κρατουμένους - Έλληνας ο νεκρός - Υπουργείο Δικαιοσύνης: «Οκτώ τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία - Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά ο αρχιφύλακας»

Ενας κρατούμενος σκοτώθηκε και πολλοί τραυματίστηκαν σε συμπλοκή κρατουμένων με αυτοσχέδια μαχαίρια στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αιματηρή συμπλοκή έγινε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταξύ κρατουμένων και είχε ως κατάληξη να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος. Το υπουργείο Δικαιοσύνης προσδιορίζει σε οκτώ τον αριθμό των τραυματιών που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ προσθέτει και ότι τραυματίστηκε ελαφρά ο αρχιφύλακας των φυλακών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας κρατούμενος που μεταφέρθηκε στο Τζάνειο βρίσκεται σε κώμα από χρήση ναρκωτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε μεταξύ Αλβανών, Ελλήνων, Γεωργιανών και Αρμένιων κρατουμένων.


Ασθενοφόρα μπήκαν στις φυλακές και μετέφεραν τους τραυματίες στο Τζάνειο. Κατά πληροφορίες, ο νεκρός κρατούμενος είναι ο εικονιζόμενος Έλληνας Η.Φ., τον οποίο σκότωσαν με μαχαίρι. Βρισκόταν στις φυλακές εξαιτίας της εμπλοκής του σε υπόθεση εμπρησμού ενός πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ.

Το κλίμα μέσα στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ήταν τεταμένο το τελευταίο διάστημα και τις προηγούμενες ημέρες είχε προκληθεί ανάλογο περιστατικό, μικρής όμως έντασης και έκτασης, το οποίο όμως δεν είχε λάβει διαστάσεις.

Ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για το αιματηρό περιστατικό

«Συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά ο αρχιφύλακας του καταστήματος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης. «Έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ενώ το συμβάν ερευνάται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ