2019-03-08 14:20:32
Φωτογραφία για Πέφτει βόμβα στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ- Σκότωσε τον μικρό Φώτη η....
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο σίριαλ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, καθώς το άτομο που δολοφόνησε τον μικρό Φώτη, είναι πέραν κάθε υποψίας και θα προκαλέσει βόμβα!

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο νέος αστυνομικός Δημήτρης Γιάνναρης δεν έκρυψε τις υποψίες του για τη νεαρή κοπέλα, την  Άννα, όπως άλλωστε και η Βίκυ, η οποία όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί, βαθιά μέσα της είναι σίγουρη πως η κόρη της έχει κάποια εμπλοκή με τη δολοφονία! Το χαμένο και σκοτεινό βλέμμα της στο κενό, ο δισταγμός της να απαντήσει στον Γιάνναρη πού βρισκόταν το βράδυ της δολοφονίας, σε συνδυασμό με την εμμονή της να μη θέλει να φύγει από εκείνο το μέρος και να κάνει μια νέα αρχή, προκαλούν ανησυχία στη Βίκυ, η οποία προσπαθεί να κάθε τρόπο να σώσει το παιδί της από το δολοφονικό DNA που κληρονόμησε από τον Λευτέρη.  Έτσι την πείθει να δει μια ψυχολόγο για να τη βοηθήσει.

Στο μεταξύ, η Έλενα έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον πατέρα της, αδυνατώντας να καταλάβει για ποιο λόγο βοήθησε τον Ορέστη να αποδράσει... Και δεν είναι η μόνη, αφού όλοι στην οικογένεια σοκαρισμένοι ζητάνε εξηγήσεις από τον Νικήτα, που περιέργως προτιμάει τη σιωπή και δεν υπερασπίζει σθεναρά τον εαυτό του.


Παράλληλα, η συμπεριφορά της Μαργαρίτας στη Λίλα εξοργίζει τον Νίκο, ενώ η Βίκυ δίνει μια ευκαιρία στον Γιάνναρη να την πλησιάσει. Ο Ορέστης, πολύ ικανοποιημένος που όλα τα βέλη στράφηκαν στον πρώην πεθερό του, βρίσκει ευκαιρία να κάνει κάποιες κινήσεις τόσο προς την Έλενα όσο και προς τη Δανάη. Ο Νικήτας δίνει τη δική του εξήγηση για τις πράξεις του στον Πέτρο, αλλά εκείνος δεν μένει ικανοποιημένος από όσα ακούει.

Την ίδια ώρα, η Βίκυ καταφέρνει να βρει τον Λευτέρη, αλλά η πολύωρη απουσία του ενισχύει τις υποψίες της σχετικά με την εμπλοκή του στο έγκλημα του γάμου. «Ποιος από τους δύο έκανε το έγκλημα;», αναρωτιέται η ίδια και προσπαθεί να βρει απαντήσεις για την κόρη και τον άντρα της. Την ίδια ώρα η Ευγενία, η ψυχολόγος που παρακολουθεί την Άννα, μοιράζεται με τον Γιάνναρη τις ανησυχίες της για την Άννα: «Αυτό το κορίτσι κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό, δεν ξέρω κατά πόσο είναι τόσο αθώα όσο δείχνει. Φαίνεται στο βλέμμα της... Όσα λέει είναι ανατριχιαστικά και έχει εμμονή με τους Κορωναίους! Τους θεωρεί υπεύθυνους για τα όσα έκανε ο πατέρας της, αλλά και για τη ζωή που έχει τώρα πια με τη μητέρα της».

Ο Γιάνναρης εντυπωσιάζεται από τα όσα μαθαίνει και της ζητάει να τον ενημερώνει διαρκώς. «Ξέρεις ότι υπάρχει το ιατρικό απόρρητο και δεν μπορώ να σου δίνω αυτές τις πληροφορίες! Ωστόσο, αν δω κάτι πολύ ανησυχητικό, θα φροντίσω να σε ενημερώσω», του λέει, και εκείνος της απαντάει: «Σ’ ευχαριστώ πολύ! Ξέρω ότι έρχεσαι σε δύσκολη θέση, όμως έχουμε να κάνουμε με μια πιθανή δολοφόνο».

Η Έλενα, συντετριμμένη ακόμα από τη στάση του πατέρα της, δέχεται ένα φρικιαστικό απειλητικό μήνυμα μέσα στο μαγαζί της που την αναστατώνει! Την ίδια αγωνία και φόβο ζει και η οικογένειά της όταν το μαθαίνει! Στο μεταξύ, ο Γιάνναρης συνεχίζει μέσω της ψυχολόγου να ερευνά αν η Άννα είναι η πιθανή δολοφόνος και κάνει επισκέψεις στο σπίτι της Βίκυς ώστε να πιέζει με τις ερωτήσεις του. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια.Έλεος πια! Δεν ασχολούμαστε με τους Κορωναίους, αρκετά πια», ξεσπάει η Άννα ενισχύοντας τις υποψίες του.

Την ίδια στιγμή, η Έλενα θα δεχτεί μια δεύτερη δολοφονική επίθεση, από την οποία θα γλυτώσει. Ο Λευτέρης σίγουρα δεν κρύβεται πίσω από αυτό, αφού η υγεία του έχει αρχίσει να κλονίζεται επικίνδυνα και είναι αδύνατον να μπόρεσε να στήσει παγίδα θανάτου στην Έλενα! Εκείνη που έλειπε από το σπίτι και κανείς δεν ήξερε πού βρίσκεται ήταν και πάλι η Άννα!

Όλα αυτά που συμβαίνουν κλονίζουν την ψυχική υγεία της Έλενας και δεν μπορεί να διαχειριστεί ψύχραιμα την επίθεση που δέχτηκε. Ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί, παίρνει λάθος αποφάσεις, κάνει βεβιασμένες κινήσεις και η ισορροπία αρχίζει να χάνεται. Η ίδια μπαίνει πλέον σε επικίνδυνα νερά και όλοι ανησυχούν για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να προστατεύσει τον εαυτό της και την οικογένειά της. Έτσι συνεχίζει τα μαθήματα σκοποβολής με τον Ζερβό. 

Η Βίκυ φέρνει κρυφά στο σπίτι της τον Λευτέρη προκειμένου ν’ αναρρώσει πλήρως, ενώ ο Παύλος παραβιάζει το κρησφύγετο της Βίκυς και κάνει μια σημαντική ανακάλυψη! Την ίδια ώρα, ο Πέτρος βρίσκει στις φωτογραφίες του γάμου τον άνθρωπο-κλειδί που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας και τη λύση του μυστηρίου! Άραγε αυτός ο άνθρωπος θα «δώσει» την Άννα ως δολοφόνο ή θα προσπαθήσει να την προστατεύσει και γιατί;

Πηγή: TiVisirial

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ