2019-03-08 15:51:09
Φωτογραφία για Οι κρίσεις στις ΕΔ και το σύστημα επιλογής των αξιωματικών
Θα ήθελα να ξεκινήσω την παράθεση των ιδεών μου, για το θέμα των κρίσεων των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και την επιλογή των ηγεσιών των τριών Κλάδων, με τη διευκρίνιση ότι τα γραφόμενα λαμβάνουν ως έναυσμα τις πρόσφατες κρίσεις στην κορυφή της στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά με κανένα τρόπο δεν συνδέονται με τα συγκεκριμένα πρόσωπα που προήχθησαν, παρέμειναν, ή αποστρατεύθηκαν.

Η διατύπωση των σκέψεων έχει διαχρονικό χαρακτήρα και θίγει, κατά την άποψη του γράφοντος, ένα σημαντικό πρόβλημα που επηρεάζει την επιλογή της εκάστοτε ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και όλων των αξιωματούχων της Δημόσιας Διοίκησης.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ