2019-03-08 19:55:47
Φωτογραφία για Η ιατροδικαστική δεν «έδειξε» την αιτία θανάτου του Αγρινιώτη Λάμπρου Νταλαπέρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο Ι.Χ. του στο λιμάνι της Νικιάνας
Διενεργήθηκε σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, από την Ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου 63χρονου Αγρινιώτη (από το Καστράκι), συνταξιούχου αστυνομικού, Λάμπρου Νταλαπέρα, ο οποίος διέμενε μόνιμα στη Λευκάδα, είχε εξαφανιστεί από τις 29 Ιανουαρίου, και τελίκά χθες βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο λιμάνι της Νικιάνας.

Σύμφωνα με την κ. Τσιόλα, η ιατροδικαστική εξέταση δεν «έδειξε» στο 100% την αιτία θανάτου, λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, αν και όπως όλα δείχνουν οφείλεται σε πνιγμό.

Πλέον αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις που και πάλι ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα ρίξουν απόλυτα φως στην αιτία θανάτου.

Στο μεταξύ, συγγενείς και φίλοι, θα πουν αύριο Σάββατο, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας (Μητρόπολη) Λευκάδας, στις στις 11.30π.μ. το τελευταίο αντίο στον Λάμπρο Νταλαπέρα.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ