2019-03-08 20:32:22
Φωτογραφία για Ο αναλυτής Kuo πιστεύει πως το Galaxy S10 είναι καλύτερο από τη σημερινή γενιά των iPhone
Ο φημισμένος αναλυτής Ming-Chi Kuo προβλέπει αύξηση της ζήτησης κατά 30% για το Samsung Galaxy S10 τους επόμενους μήνες. Πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός από το υψηλότερο επίπεδο ζήτησης από το αναμενόμενο.  

"Κρίνοντας από τις προ-παραγγελίες, η σειρά Galaxy S10 έχει μεγάλη ζήτηση από ό, τι αναμενόταν. Οι παραδόσεις των μοντέλων ναυαρχίδων της Samsung 2019 θα αυξηθούν κατά 30-40% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Ως εκ τούτου, αύξησεις στις προβλέψεις είναι και για τον αριθμό των πωληθέντων Galaxy S10 κατά 30% θα είναι απο  30-35 εκατομμύρια σε 40-45 εκατομμύρια μονάδες.

Πιστεύω ότι η αναμενόμενη αύξηση των πωλήσεων του Samsung Galaxy S10 οφείλεται στη στάση των καταναλωτών απέναντι στην καινοτομία,  με σημαντικές τεχνικές διαφορές από το iPhone (δακτυλικό αποτύπωμα υπερήχων στην οθόνη, κάμερα 3 φακών, αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση και ένα πλήθος ακόμη από καινοτομίες) θα εχουν πολύ υψηλότερη από την αναμενόμενη ζήτηση της αγοράς στην Κίνα "

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με φήμες, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPhone με τρεις κάμερες στην πίσω πλευρά αυτό το έτος. Ωστόσο, σύμφωνα με τον αναλυτή Kuo, η εταιρεία θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το αναγνωριστικό προσώπου και σε νέες συσκευές, οπότε ο ενσωματωμένος στην οθόνη ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων θα είναι το κύριο πλεονέκτημα των κορυφαίων συσκευών της Samsung από την Apple.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ