2019-03-09 09:21:25
Φωτογραφία για Αναδρομικά Δώρων: Μειώσεις μισθών για να βρεθούν χρήματα - Τι διεκδικούν δημόσιοι υπάλληλοι-συνταξιούχοι
Περισσότεροι από 1,5 εκατ. συνταξιούχοι και υπάλληλοι του Δημοσίου έχουν ήδη καταθέσει αγωγές διεκδικώντας την αναδρομική καταβολή του 13ου και 14ου μισθού (ή 13ης και 14ης σύνταξης), καθώς και διαφορές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις ενώ περισσότεροι από 2 εκατ. έχουν καταθέσει αιτήσεις ανακοπής της παραγραφής προς τα ασφαλιστικά ταμεία και τα τμήματα μισθοδοσίας (οι εν ενεργεία).

Μόνο από αυτές τις αγωγές προκύπτει πρόσθετη μισθολογική δαπάνη τουλάχιστον 1,5 δισ. ευρώ το χρόνο και 7,5 δισ. την 5ετία. Βεβαίως, εάν οι διεκδικήσεις επεκταθούν στο σύνολο των συνταξιούχων και εν ενεργεία υπαλλήλων του Δημοσίου (σ.σ.: οι οποίοι έχουν καταθέσει απλές αιτήσεις ή θα διεκδικήσουν την καταβολή αναδρομικών μετά τη δημοσίευση της οριστικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας), το ετήσιο κόστος που αποκρύβει η κυβέρνηση από τους δανειστές ανέρχεται σε τουλάχιστον 3,5 δισ. ευρώ (συνταξιούχοι και εν ενεργεία υπάλληλοι της Κεντρικής Διοίκησης και του ευρύτερου δημόσιου τομέα) Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:


__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ