2019-03-09 11:00:14
Φωτογραφία για Αβέβαιο το μέλλον του Γιουνές στον Άρη
Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του Άρη από το παζάρι του καλοκαιριού υπήρξε ο Χαμζά Γιουνές. Ο Τυνήσιος επιθετικός επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από την θητεία του στην Ξάνθη την σεζόν 2016-17, «κουβαλώντας» στο βιογραφικό τα 20 γκολ που σημείωσε με την ομάδα της Θράκης την σεζόν 2016-17. Το δυνατό ξεκίνημα της θητείας στους «κίτρινους» άφηνε πολλές υποσχέσεις για μια άκρως παραγωγική σεζόν με τους Θεσσαλονικείς.

Συν τω χρόνω ωστόσο, ο 32χρονος παίκτης, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, έχασε την επαφή του με τα δίχτυα κι έχει μείνει στα μόλις 6 γκολ σε σύνολο 20 αγώνων, χωρίς να αποτελεί βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της επιθετικής γραμμής. Παρεμπιπτόντως, ο Γιουνές σκόραρε για τελευταία φορά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 2 Δεκεμβρίου κι έκτοτε παραμένει «άκαπνος». Και κάπως έτσι έχουν αρχίσει εσχάτως να γίνονται «μαύρες» σκέψεις στον Άρη αναφορικά με την συνέχιση της συνεργασίας τους εν όψει και της νέας σεζόν
. Η συμφωνία των δύο πλευρών το περασμένο καλοκαίρι «έκλεισε» για δύο χρόνια, ωστόσο στο συμβόλαιο του παίκτη έχει περαστεί μία ρήτρα εξαγοράς, που δίνει το δικαίωμα σε άλλη ομάδα να προσφέρει 250.000 ευρώ στον Άρη και να «σπάσει» το διετές συμβόλαιο, με την σύμφωνη γνώμη βεβαίως και του ποδοσφαιριστή. Στην περίπτωση που παρουσιαστεί δηλαδή σύλλογος που ρίξει 250 χιλιάρικα στο τραπέζι του Άρη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, ή αλλιώς τη δυνατότητα να πληρώσει κάποια χρήματα παραπάνω στον Γιουνές για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου και να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Έλα όμως που μια τέτοια ομάδα δείχνει πολύ δύσκολο να φανεί στον κοντινό ορίζοντα, την ώρα που στον Άρη έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τρόπους για την πρόωρη λύση του συμβολαίου που τους «δένει» με τον Τυνήσιο επιθετικό.

Πηγή: Ωρα των Σπορ
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ