2019-03-12 13:30:42
Φωτογραφία για Σύλληψη 25χρονου για ναρκωτικά στη Θεσπρωτία
 Συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.

 

Αναλυτικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό τον 25χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου, βρέθηκε στην κατοχή του ταξιδιωτικός σάκος, που περιείχε -9- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (4) κιλών και (740) γραμμαρίων.

Επίσης, σε παρακείμενο σημείο, βρέθηκε και κατασχέθηκε και άλλος ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε άλλα (9) δέματα, με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (4) κιλών και (600) γραμμαρίων.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, στην παραπάνω περιοχή, εντοπίστηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο τρέιλερ, ιδιοκτησίας του 25χρονου, στο οποίο επρόκειτο να επιβιβάσει τη μοτοσικλέτα και τις ναρκωτικές ουσίες, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

 μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος ( tazer )

 μία συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος με νάιλον σακούλες και

 μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

 

-18- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -9- κιλών και (340) γραμμαρίων,

 

δίκυκλη μοτοσικλέτα,

 

 

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο τρέιλερ,

 

συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (ta z er),

 

συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος με νάιλον σακούλες,

 

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

 

το χρηματικό ποσό των (470) ευρώ και

 

κινητό τηλέφωνο.

 

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

 

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ