2019-03-12 22:05:48
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Και όμως, λεφτά υπάρχουν! Προτεραιότητα έχει η ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου και όχι 30.000 ευρώ δαπάνες για Αποκριάτικες Εκδηλώσεις!!
          -Σε μία εποχή απόλυτης φτώχειας για μεγάλο ποσοστό των Δημοτών, είναι πρόκληση να κατασπαταλά ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα περίπου 30.000 ευρώ για αποκριάτικες εκδηλώσεις.  

    Δεν έχει να παρουσιάσει αναπτυξιακό έργο. Με τις εκδηλώσεις αυτές δημιουργεί θόρυβο για να καλύψει την ανυπαρξία της.

      Είναι πολιτική πρόκληση Δήμαρχε κ. Αποστολάκη να κατασπαταλάτε το δημόσιο χρήμα  με αυτό τον τρόπο,  όταν ο Δήμος μας είναι από τους λίγους που δεν έχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. 

        -Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τραυλός Σωτήριος εισέπραξε  για σαρακοστιανά 1.203,66  ευρώ και 372 ευρώ για αναψυκτικά συνολικά 1.575,66 ευρώ. Η αναφορά ονομαστικά γίνεται στο Δημοτικό Σύμβουλο και όχι στο φυσικό πρόσωπο. Πάγια είναι η πολιτική μου θέση. Ο αιρετός δεν πρέπει να έχει καμία οικονομική συναλλαγή με το Δήμο. Αν έχει είναι ευάλωτος στις αποφάσεις του, οι οποίες επηρεάζουν τη ζωή μας. 


******************

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Τα πάντα στη δημοσιότητα.

Πάρτε το μέλλον του Δήμου στα χέρια σας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Γράφει ο: Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

         ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

         Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.

-Για άλλου είδους ευθύνες (αν υπάρχουν) ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

 Από τη διαύγεια (με ΑΔΑ: 6ΞΨ7ΟΛΧΖ-ΖΗΓ ΈΧΟΥΜΕ σε ορθή επανάληψη) το παρακάτω έγγραφο με αριθ πρωτ 365 και ημερ 07/03/2019........ "Απευθείας ανάθεση προμηθειών- υπηρεσιών για: Διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων τοπικών διαμερισμάτων" έτους 2019 Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 18000 +7998,5 +4000= 29.998,5 ΕΥΡΩ

    Σε μία εποχή απόλυτης φτώχειας για μεγάλο ποσοστό των Δημοτών, είναι πρόκληση να κατασπαταλά ο Δήμαρχος κ, Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα περίπου 30.000 ευρώ για αποκριάτικες εκδηλώσεις.  

        Δεν έχει να παρουσιάσει αναπτυξιακό έργο. Με τις εκδηλώσεις αυτές δημιουργεί θόρυβο για να καλύψει την ανυπαρξία της.

         Είναι πολιτική πρόκληση Δήμαρχε κ. Αποστολάκη να κατασπαταλάτε το δημόσιο χρήμα  με αυτό τον τρόπο,  όταν ο Δήμος μας είναι από τους λίγους που δεν έχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. 

Αγαπητοί Συνδημότες

Ενημερωθείτε- Σκεφτείτε- Αποφασίστε.

Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.

ΤΟ 2019  ο Δήμος χρειάζεται πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

1)-Από τα παραπάνω προκύπτει ότι, η συνολική δαπάνη για την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων ανήλθε στο ποσό 4.400+ 400 + 1.600 + 700= 7.100 ευρώ.

        Από αυτά τα 6.000 ευρώ εισέπραξε ένας δικαιούχος με έδρα τη Βόνιτσα. Ένας άλλος με έδρα τη Πρέβεζα εισέπραξε 400 ευρώ και ο η τρίτος δικαιούχος με έδρα τη Κατούνα εισέπραξε 700 ευρώ.

2)-Από τα παραπάνω ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τραυλός Σωτήριος εισέπραξε  για σαρακοστιανά 1.203,66  ευρώ και 372 ευρώ για αναψυκτικά συνολικά  1.575,66 ευρώ. Η αναφορά ονομαστικά γίνεται στο Δημοτικό Σύμβουλο και όχι στο φυσικό πρόσωπο. Πάγια είναι η πολιτική μου θέση: Ο αιρετός δεν πρέπει να έχει καμία οικονομική συναλλαγή με το Δήμο.  Αν έχει είναι ευάλωτος στις αποφάσεις του, οι οποίες επηρεάζουν τη ζωή μας. 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ