2019-03-14 15:20:24
Φωτογραφία για Βίκυ Κάβουρα: ''Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είμαι στο IT'S SHOW TIME''
Στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο IT'S SHOW TIME βλέπουμε και την ηθοποιό, Βίκυ Κάβουρα.

Η ίδια μιλά στη Real News για τη συνεργασία και για την πρόταση «It’s show time» με τον Νίκο Κοκλώνη και το ντεμπούτο σου ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση ''Ο Νίκος, το συνεργείο και όλοι οι συντελεστές είναι άψογοι επαγγελµατίες και αισθάνοµαι πολύ τυχερή που είµαι σε αυτό, αλλά έχω ένα πολύ µεγάλο άγχος για το πώς θα βγει. Ένα παιχνίδι στο σόου παρουσιάζω και θα δούµε πώς θα εξελιχθεί. έχω αγωνία για το πώς θα το δει ο κόσµος. Με τον Νίκο έχουµε χηµεία, είναι χαρούµενο πλάσµα, είναι παιδί, είναι αξιαγάπητος και έχει τη δυνατότητα να σε κάνει να νιώσεις καλά, ακόµη κι αν δεν είσαι στις καλές σου. Το κεφάλαιο «εκποµπή» είναι κάτι πολύ καινούργιο για εµένα, κάτι τελείως διαφορετικό, το οποίο έχει και αυτό την πλάκα του''. 

Εκτός από την παράσταση, «Διπλή ταρίφα» ,του Βασίλη Θωμόπουλου, στο θέατρο «Αθηνά», υπάρχει κάτι νέο που θες να ανακοινώσεις;  

''Είναι µια περίοδος που συζητάµε πολλά. Κυρίως, όµως, είµαι ηθοποιός, µου αρέσει να παίζω. Σε ό,τι έχει να κάνει µε παιχνίδι, είµαι µέσα. Όταν µου έγινε η πρόταση για την εκποµπή, είπα αµέσως «ναι, θα περνάµε µια χαρά, οπότε είµαι µέσα» πριν ακόµα µου πουν ποιος θα είναι ο ρόλος µου''.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ