2019-03-16 14:17:27
Φωτογραφία για ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - Νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Με απόφαση του Δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη ορίζεται νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ο δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη της πλειοψηφίας Δημήτρης Λιοδακάκης.Ο κ. Δημήτρης Λιοδακάκης θα αντικαταστήσει το Βασίλη Μπούτση, ο οποίος υπέβαλλε, αρχικά το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου προφορικά και στη συνέχεια με δημόσια ανακοίνωση το πρωί της Τρίτης 12 Μαρτίου, την παραίτησή του, προκειμένου να είναι υποψήφιος, όπως όλος ο Δήμος γνωρίζει, στις προσεχείς εκλογές, με το συνδυασμό του αντι-περιφερειάρχη της κας Δούρου και υποστηριζόμενου απο το ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιου Δημάρχου Π. Φιλίππου.

Με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Λιοδακάκη ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης δήλωσε:

" Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Σαρωνικού προχωρά με αποφασιστικότητα μπροστά. Ως τη λήξη της τρέχουσας θητείας μας δεν σταματάμε λεπτό να εργαζόμαστε συστηματικά, για να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους συμπολίτες μας. Κανένα εμπόδιο δεν πρόκειται να μας αποπροσανατολίσει από το στόχο μας. Δίνουμε με συνέπεια κι ευθύνη τη μάχη της καθημερινότητας και διεκδικούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, ώστε και η επόμενη περίοδος να είναι περίοδος έργου και δημιουργίας. Για να μην πάνε χαμένα όσα πετύχαμε μέχρι σήμερα.


Τη δημιουργική μας πορεία δεν μπορούν να την ανακόψουν ούτε αυτοί που εκπροσωπούν πολιτικά τις δυνάμεις του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας, που τόσο ακριβά πληρώνει η Πατρίδα μας από το 2015 ως σήμερα. Αλλά ούτε κι αυτοί που συμμαχούν σήμερα συγκυριακά μαζί τους, προδίδοντας την εμπιστοσύνη και την καθαρή εντολή των συμπολιτών μας. Η απόφαση του κ. Μπούτση να διαχωρίσει τη θέση του από τη δημοτική παράταξη με την οποία εξελέγη είναι σεβαστή. Και θα κριθεί από τους ψηφοφόρους που τον εμπιστεύθηκαν.

Οφείλει όμως ο ίδιος να αντιληφθεί ότι δεν εξελέγη ως ανεξάρτητος υποψήφιος, αλλά ως μέλος του ψηφοδελτίου της σημερινής Διοίκησης. Ο στοιχειώδης σεβασμός απέναντι στους συμπολίτες μας και τη δημοκρατική τάξη, επιβάλλει στον κ. Μπούτση να παραδώσει την έδρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Βέβαια δεν περιμένω να επιδείξει τη δέουσα πολιτική ευθιξία και να πράξει το αυτονόητο, αυτό άλλωστε μαρτυρά η δήλωσή του. Ο καθένας μας λογοδοτεί για τις επιλογές του στους συμπολίτες μας. Πολύ περισσότερο όταν οι επιλογές αυτές είναι αποτέλεσμα υπόγειων κι αδιαφανών συναλλαγών και συνεννοήσεων, χωρίς προγραμματικό ή ιδεολογικό πρόσημο. "
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ