2019-03-17 19:10:22
Φωτογραφία για Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής
Η ανακοίνωση έγινε με αφορμή τη σύλληψη ενός διαρρήκτη από αστυνομικούς του Τ.Α. Κορωπίου

 

Η Ένωσή μας, συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου, οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό καταφέρνοντας να συλλάβουν ημεδαπό κάτοικο Κορωπίου, ο οποίος, προέβαινε σε κλοπές καταστημάτων και οχημάτων στις περιοχές του Κορωπίου και της Κερατέας.

Ο συγκεκριμένος δράστης, είχε γίνει ευρύτερα γνωστός τον Μάιο του 2018 όταν είχε «πρωταγωνιστήσει» σε βίντεο στο οποίο είχε απαθανατιστεί σε κατάστημα Κερατιώτη επιχειρηματία να κλέβει από την ταμειακή μηχανή.

Ειδικότερα, τη νύχτα του Σαββάτου 02/03/2019 προς ξημερώματα Κυριακής 03/03/2019, στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου, τον συνέλαβαν εκ νέου, επ’ αυτοφώρω, την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει αυτοκίνητο επί της οδού Δαβάκη στην πόλη.

Πρόκειται για σεσημασμένο διαρρήκτη, ο οποίος τις τελευταίες είκοσι ημέρες πριν συλληφθεί, είχε επιδοθεί σε ένα μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα του Κορωπίου και συγκεκριμένα στις πλατείες Οικονόμου και Αγάλματος, στη λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου και στην οδό Κύπρου, σε κρεοπωλεία, κομμωτήρια και μικρά καφέ. Μάλιστα όπως ομολόγησε, είχε καταφέρει να εξοικονομήσει στην τελευταία αυτή επιδρομική έξοδό του, περισσότερα από 4.000 ευρώ!


Οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου, απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται στο πλευρό των ανθρώπων της πόλης, αφού ασχολήθηκαν με τη δράση του 39χρονου και πέραν του ωραρίου τους, κατανοώντας την απόγνωση στην οποία αυτός έφερε τους επαγγελματίες.

Ένα ακόμη μπράβο στους συναδέλφους μας, οι οποίοι παρά την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και με ιδία μέσα-έξοδα, πράττουν τα δέοντα, βοηθώντας να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ