2019-03-19 10:45:25
Φωτογραφία για Αυτό είναι το σενάριο της σειράς,ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ - Όλο το ρεπορτάζ για το καστ και τα γυρίσματα
Έπειτα από μια σειρά αναβολών σχετικά με την έναρξη των γυρισμάτων αλλά και την προβολή, όλα βαίνουν καλώς για τη νέα κωμική σειρά, «Κρατάς μυστικό;», η οποία θα προβληθεί την τηλεοπτική

σεζόν 2019-2020 στον ALPHA. Η νέα αυτή κωμική σειρά στηρίζεται στο πρωτότυπο σενάριο των Παναγιώτη Χριστόπουλου -Έλενας Σολωμού και θα είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου. 

Η σειρά έχει εξασφαλίσει από νωρίς το πράσινο φως αλλά κάποια εμπόδια καθυστερούσαν την υλοποίησή της, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές αναβολές και εν τέλει να καταλήγει στο ανανεωμένο πρόγραμμα του ALPHA της τηλεοπτικής σεζόν 2019-2020. Παρ' όλα αυτά, οι συντελεστές εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο για να κάνουν προσεκτικά τα «μαγειρέματά» τους προσπαθώντας να τηρούν σιγήν ιχθύος, επιβεβαιώνοντας και τον τίτλο της σειράς. 

Η ιστορία θέλει δύο νέους ανθρώπους να είναι καταρρακωμένοι εξαιτίας των άσχημων γεγονότων που συμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή
. Οι δύο ήρωες συναντιούνται τυχαία σε ένα παγκάκι κι αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά. Μέσω των αυτοτελών ιστοριών, μας παρουσιάζουν πώς θα διαχειρίζονταν κάποιες καταστάσεις αν είχαν κάνει αυτό που σκέφτονταν και ήθελαν, και αν δεν το είχαν κάνει. Δηλαδή τη θετική και την αρνητική κατάληξη. Πέρα από το ζευγάρι, υπάρχουν και άλλοι ήρωες, όχι μόνο από το οικογενειακό τους περιβάλλον, οι οποίοι επηρεάζουν με τον τρόπο τους την εξέλιξη της εκάστοτε ιστορίας, όπως ο παπάς της γειτονιάς, μία νεαρότερη κοπέλα που είναι πιο... ελευθέρων ηθών κ.ά. 

Το καστ απαρτίζεται από τους Μαρία Καβογιάννη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δήμητρα Σιγάλα, Τραϊάνα Ανανία κ.ά., ενώ για τον ρόλο του παπά οι ιθύνοντες βρίσκονταν ανάμεσα στους Πέτρο Φιλιππίδη - Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον δεύτερο να μην ήρθε σε συμφωνία με την παραγωγή λόγω φόρτου εργασίας. Συγκεκριμένα, πέρα από τα απαιτητικά γυρίσματα της κοινωνικής σειράς μυστηρίου, «Η επιστροφή», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, φαίνεται να έχει κλείσει να πρωταγωνιστήσει και σε μία κινηματογραφική ταινία. 

Και μπορεί ακόμα να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, όμως οι συντελεστές συγκεντρώνονται σε διάφορους χώρους και διαβάζουν τα πρώτα σενάρια για να μη χάσουν άλλο χρόνο όταν είναι έτοιμοι για τα γυρίσματα. Το πρώτο «πάμε» αναμένεται να ακουστεί, εκτός απρόοπτου, τη Δευτέρα 8 Απριλίου. Η σειρά αναμένεται να προβληθεί τον Οκτώβριο του 2019 και ο πρώτος προγραμματισμός τη θέλει να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

Μytv- Παναγιώτης Μουλόπουλος

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ