2019-03-19 14:14:51
Φωτογραφία για Σεμινάριο για CSI Διερεύνηση του τόπου του εγκλήματος
Η εξιχνίαση ενός εγκλήματος αποτελεί μια περίπλοκη και πολυπαραγοντική διαδικασία η οποία στηρίζεται στην εύρεση στοιχείων όπως αυτά προκύπτουν από τον τόπο του εγκλήματος και από την

ανακριτική διαδικασία. Η δομημένη και ορθώς σχεδιασμένη διερεύνηση του τόπου του εγκλήματος διασφαλίζει την ενοχή του δράστη, αποδίδει εγκυρότητα στην ανακριτική διαδικασία και συγκροτεί το αδιάσειστο των στοιχείων Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://peripsichis.gr/index.php/seminaria/dikastikhpsyxologia/123-csiprofiling

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (General Data Protection Regulation-GDPR),

ο οποίος τίθεται σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018, σας ενημερώνουμε ότι τηρείται ηλεκτρονικό του αρχείο μόνον του e-mail σας (χωρίς άλλα στοιχεία).

Εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε από εμάς ενημέρωση παρακαλούμε όπως κάνετε unsubscribe.


 

***Προς αποφυγή της όποιας σύγχυσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ συνεργαζόμαστε με κανένα κέντρο που προωθεί και προβάλλει πανομοιότυπη θεματολογία με τη δική μας.

Οι συνεργάτες μας διεξάγουν τη θεματολογία τους αποκλειστικά σε συνεργασία με το περί Ψυχής και δεν είναι εισηγητές των πανομοιότυπων ή παρόμοιων θεματολογιών που προβάλλονται από άλλα κέντρα.

Όλα τα σεμινάρια του κέντρου μας είναι πρωτότυπα, συνεπώς οι περιλήψεις, η θεματολογία και το υλικό παρουσίασης προέρχονται από το ''περί Ψυχής'' και τους ανακοινωμένους συνεργάτες μας. Οποιαδήποτε ομοιότητα στην περίληψη, στη θεματολογία και το υλικό παρουσίασης αποτελεί προϊόν αντιγραφής και συνιστά κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τα εκπαιδευτικά κέντρα που απευθύνονται και να ελέγχουν αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ