2019-03-19 20:09:15
Φωτογραφία για Με ποιο κριτήριο δόθηκε άδεια εισόδου εντός στρατιωτικού χώρου σε τηλεοπτικό κανάλι για γύρισμα εκπομπής (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Ο Βουλευτής ΧΑ Παππάς Ηλία Χρήστος, κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 6441/18-03-2019) με θέμα: «Σχετικά με την χορήγηση άδειας εισόδου εντός στρατιωτικού χώρου σε τηλεοπτικό κανάλι για γύρισμα εκπομπής».

Αναλυτικά αναφέρει:

Η προβολή πρόσφατου επεισοδίου της τηλεοπτικής εκπομπής Master Chef που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR προκάλεσε το κοινό αίσθημα μεγάλης μερίδας τηλεθεατών, οι οποίοι παρακολούθησαν στους δέκτες τους την εν λόγω εκπομπή.

Το σενάριο προέβλεπε την μετάβαση και την είσοδο των διαγωνιζομένων και του συνεργείου της παραγωγής, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Αεροπορίας Στρατού, στην Πάχη Μεγάρων για να μαγειρέψουν και να ταΐσουν τους κοκκινοσκούφηδες και λοιπό προσωπικό των διαφόρων μονάδων του αεροδρομίου. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων διενεργήθηκαν και ρίψεις αλεξιπτωτιστών, οι οποίοι κλήθηκαν να προσέλθουν με στρατιωτικό βηματισμό στο σημείο των γυρισμάτων και να παρουσιαστούν στους διαγωνιζομένους. Είναι εύλογο να προκύπτουν Διαβάστε την σχετική ερώτηση:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ