2019-03-19 21:03:33
Φωτογραφία για Η Apple μπορεί να απελευθερώσει ένα ενημερωμένο iPod Touch αύριο
Η Apple μπορεί να απελευθερώσει την έβδομη γενιά του iPod touch αύριο. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η εταιρεία θα ανακοινώσει αυτό στο επόμενο δελτίο τύπου. 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η πύλη του MacRumors ανέφερε ότι η Apple θα παρουσιάσει ένα νέο iPad , ένα νέο iMac και iPod από τις 18 Μαρτίου έως τις 20 Μαρτίου. Ως μέρος αυτών των πληροφοριών επιβεβαιώθηκε σήμερα, ότι αύριο η Apple μπορεί να εισαγάγει ένα νέο iPod touch.

Οι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι η Apple ανήγγειλε ενημερώσεις για διάφορα προϊόντα αυτήν την εβδομάδα για να εστιάσει τους θεατές στις ειδήσεις και τις υπηρεσίες πολυμέσων στην παρουσίαση της 25ης Μαρτίου.

Τον περασμένο μήνα, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo δήλωσε ότι αναμένει ένα νέο iPod touch με έναν ενημερωμένο επεξεργαστή το 2019 και ο προγραμματιστής Steve Troughton-Smith βρήκε αναφορές στο νέο μοντέλο του Apple Player στον κώδικα του iOS 12.2. Ως εκ τούτου, υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι στο εγγύς μέλλον η εταιρεία θα ενημερώσει τη σειρά iPod.

Επιπλέον, το τρέχον μοντέλο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2015. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη προβολής 4 ιντσών, επεξεργαστή A8, κάμερα 8 megapixel και πλήκτρο Home χωρίς αναγνωριστικό Touch. Πιθανότατα, το iPod touch μπορεί να πάρει ένα τσιπ A10 Fusion ή A11 Bionic.

Η τρέχουσα γενιά του iPod touch είναι ακόμα διαθέσιμη στα καταστήματα της Apple σε έξι χρώματα με εσωτερική μνήμη 32 GB ή 128 GB για $ 199 και $ 299 δολάρια, αντίστοιχα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ