2019-03-20 18:06:39
Φωτογραφία για Ένωση Αθηνών: Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι υποχρέωσή μας
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών έπαιξε μπάσκετ για καλό σκοπό

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συμμετείχε σε φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ προς ενίσχυση του οργανισμού «Η καρδιά του παιδιού» και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία «Το εργαστήρι». Στο τουρνουά εκτός από την ομάδα της Ένωσής μας έλαβαν μέρος και οι ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η ομάδα της Βουλής των Ελλήνων, η ομάδα της ΙΡΑ / Τοπική Διοίκηση Αθηνών και η ομάδα ΠΟΛΙΣ Α.Σ. Καλλιθέας.

        Για εμάς έχει σημασία η συμμετοχή και όχι η νίκη, όμως για την ιστορία η κατάταξη του τουρνουά έχει ως εξής: 1η θέση: Πόλις ΑΣ Καλλιθέας, 2η:  ΙΡΑ / Τοπική Διοίκηση Αθηνών - Αττικής, 3η: Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, 4η: Ομάδα της Βουλής των Ελλήνων, 5η: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

        Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ
. Αντιστράτηγος κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κάρναβος Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Ευσταθίου Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας και συνάδελφος κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, η Αν. Εκπρόσωπος Τύπου και Υπ. Βουλευτής κ. Γιαννακοπούλου Νάντια, τα προεδρεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων του Πειραιά, της Βορειοανατολικής Αττικής και της Δυτικής Αττικής και το προεδρείο της ΙΡΑ.

       Την απονομή των μεταλλίων έκανε ο κ. Επιτελάρχης και τις εθιμοτυπικές βραβεύσεις που ακολούθησαν έκαναν ο ΠΟΛΙΣ Α.Σ. Καλλιθέας στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, για την συνεισφορά της Ένωσης στη διοργάνωση, ο αντιπρόσωπος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. και ταμίας του ΠΟΛΙΣ στον Πρόεδρο της ΙΡΑ, ο Δήμαρχος Καλλιθέας στο προεδρείο της Αθλητικής Ένωσης και τέλος ο Γενικός Γραμματέας του ΠΟΛΙΣ στους διαιτητές του τουρνουά κυρίους Πηλοϊδη Αναστάσιο και Στραγαλινό Άγγελο.

       Ευχαριστούμε επίσης και τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα κ. Σούρλο Γεώργιο που συμμετείχε με την ομάδα της Ένωσής μας και τον αθλητικογράφο κ. Κογκαλίδη Γεώργιο που αφιλοκερδώς έκανε την παρουσίαση.

Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι υποχρέωσή μας

                                                              Για το Δ.Σ.

                      - Ο -                                                                  - Ο -

                  Πρόεδρος                                               Γεν. Γραμματέας                  ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ