2019-03-20 19:45:17
Φωτογραφία για Η Apple έκανε γνωστό το κόστος επισκευής και εγγύησης του νέου iPad Air
Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του ενημερωμένου iPad Air και του iPad mini 2019, η Apple αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία εγγύησης των νέων tablet iPad Air.  

Η τυπική περίοδος επισκευής της εγγύησης για τον εξοπλισμό της Apple είναι ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς, αλλά εάν το επιθυμείτε, ο πελάτης μπορεί να το αυξήσει σε δύο, εκδίδοντας ένα επιπλέον συμβόλαιο AppleCare +.

Αναφέρεται ότι η AppleCare + όχι μόνο επεκτείνει την εγγύηση από ένα έτος σε δύο χρόνια, αλλά και καλύπτει δύο φορές την επισκευή προϊόντων που έχουν υποστεί ζημιά ως αποτέλεσμα της λειτουργίας. Στις ΗΠΑ, μια πρόσθετη εγγύηση για το νέο iPad Air και το iPad mini AppleCare + μπορεί να εκδοθεί για 69 δολάρια. Πληρώνοντας μια παρόμοια υπηρεσία για όλα τα iPad Pro θα στοιχίσει στα 129 δολάρια. Το κόστος εξυπηρέτησης σε άλλες περιοχές μπορεί να διαφέρει.

Το μολύβι της Apple καλύπτεται από την εκτεταμένη εγγύηση δύο ετών. Χάρη στην AppleCare +, η σπασμένη γραφίδα μπορεί να αντικατασταθεί για μόλις 29 δολάρια χωρίς το φόρο.


Επιπλέον, το πακέτο AppleCare + παρέχει στον πελάτη πρόσβαση με προτεραιότητα κατά τη διάρκεια του χρόνου της υπηρεσίας συνομιλίας και τηλεφωνικής υποστήριξης για όλη τη διάρκεια της πρόσθετης εγγύησης.

Μια επιπλέον εγγύηση AppleCare + για το νέο iPad Air μπορεί να πληρωθεί άμεσα, αλλά υπάρχει και μια επιλογή με μηνιαία πληρωμή απο 3,49 δολάρια για μια περίοδο 24 μηνών από την ημερομηνία αγοράς.

Όποιος έχει αγοράσει ένα νέο iPad Air χωρίς πρόσθετη εγγύηση, θα μπορεί να λαμβάνει δωρεάν τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου για 90 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Επιπλέον, η εξάλειψη της ζημίας μη εγγύησης στο ενημερωμένο iPad Air χωρίς AppleCare + θα κοστίσει 249 δολάρια. Οι κάτοχοι νέων δισκίων θα μπορούν να εκδώσουν πρόσθετη εγγύηση εντός 60 ημερών από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για την αγορά στην Αμερική ενώ στην Ευρώπη υπάρχουν πολλές αλλαγές
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ