2019-03-21 09:45:35
Φωτογραφία για Ποια σειρά του ALPHA πέτυχε παγκόσμια διάκριση;
Σημαντική διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο έχει πετύχει η σειρά «ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου στην οποία πρωταγωνιστούν οι Χριστόδουλος Μαρτάς και Πέννυ Φοινίρη. Συγκεκριμένα η «ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου έχει επιλεχθεί από την επιτροπή των βραβείων “International Format Awards 2019” ως φιναλίστ στην κατηγορία Best Scripted Series με άλλες 5 υποψηφιότητες! Η κωμική σειρά «Η ΦΑΜΙΛΙΑ» έχει ξεχωρίσει ανάμεσα σε 270 formats σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι μεγάλοι νικητές θα ανακοινωθούν στο Gala Dinner του “International Format Awards”, που θα πραγματοποιηθεί στο “ClubC21” το Σάββατο 6 Απριλίου κατά τη διάρκεια των MipFormats. Η επιλογή των ηθοποιών, το υψηλό επίπεδο παραγωγής, η επιτυχημένη προσαρμογή των διαλόγων αλλά και η πλήρης συμμόρφωση των συντελεστών της παραγωγής βάσει των οδηγιών της “Armoza” ήταν οι βασικοί παράγοντες για την διάκριση της σειράς.

Στα ίδια βραβεία που διοργανώνονται από τις εταιρείες: C21 Media, FRAPA, EMC και MipFormats, υποψηφιότητες έχουν επίσης το BBC, Netflix, CBS, FOX, iTV, NBC και άλλα τηλεοπτικά δίκτυα παγκόσμιας εμβέλειας.


Το σενάριο της σειράς «Η ΦΑΜΙΛΙΑ» υπογράφουν οι: Ανδρέας Βασιλείου, Μιχάλης Αργυρού και Αντρέας Αριστοτέλους, ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια της παραγωγής έχει ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Τηλεοπτικών Προγραμμάτων του ALPHA Κύπρου κ. Κλείτος Κλείτου.

Αναφερόμενος στην σημαντική αυτή διάκριση ο Επικεφαλής των τηλεοπτικών παραγωγών του ALPHA Κύπρου κ. Αντρέας Βασιλείου είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή την τιμητική διάκριση που εξασφάλισε ο ALPHA Κύπρου. Το να βρισκόμαστε στην ίδια λίστα με τα μεγαλύτερα κανάλια του κόσμου, που λειτουργούν με τεράστια budget σε σχέση με την Κυπριακή αγορά, αποδεικνύει ότι με θέληση, όρεξη και το κυριότερο, με δυνατή ομάδα οι Κυπριακές παραγωγές μπορούν να λάμψουν και να ξεχωρίσουν!»

tinasmess.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ