2019-03-21 11:55:36
Φωτογραφία για Νίκος Μπαλούρδος: Α ρε ανθρωπάκο...πόσο μικρός κ ασήμαντος είσαι δεν θα το καταλάβεις ποτέ
Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση τού Νίκου Μπαλούρδου: Α ρε ανθρωπάκο...πόσο μικρός κ ασήμαντος είσαι δεν θα το καταλάβεις ποτέ! Θα ασχολείσαι κ ενίοτε θα "χαλιεσαι" για ανούσια πράματα - όπως

αν έχεις αρκετά χρήματα να αγοράσεις μεγάλο σπίτι κ ωραίο αυτοκίνητο ή αν θα πάρεις προαγωγές στη δουλειά σου - κ θα ξεχνάς πως κάθε μέρα που ζήσεις πάνω σε αυτό τον κόσμο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί!

Καθόταν σήμερα το υπέργηρο ζευγάρι μαζί με τον μικρό τους γιο - ναι για αυτούς ο σχεδόν 50 ετών γιος τους θα είναι πάντα το παιδάκι τους - να πιουνε το καφεδάκι τους κ ο 50 χρόνος ξάφνου έπεσε στο πάτωμα!!! Τα χάσανε οι γέροντες φωναξανε στη γειτονιά, όλοι σπεύσαν να βοηθήσουν άλλος πήρε το ΕΚΑΒ, άλλος την αστυνομία κ κάπως έτσι έγινα κ εγώ μέρος αυτής της ιστορίας. Πήγα κ αντίκρισα ένα φτωχοσπιτο , 2 γέροντες στα χαμένα να με παρακαλάνε να σώσω το παιδάκι τους, είχε σφυγμο, είχε ανάσες ο παθών, καλό σημάδι.


Τα λεπτά περνούσαν η αγωνία ,η ένταση , όλα ανέβαιναν, μαζί κ η αγανακτιση του κόσμου καθώς το ασθενοφόρο είχαν περάσει 30 λεπτά κ δεν είχε φανεί. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πως δεν επαρκούν τα πληρώματα του ΕΚΑΒ για όλη την Αττική. Πρέπει να κοιτάξουμε το άτομο να παίρνει ανάσες, να μην εμποδίζει τίποτα την εισπνοή αέρα , δεν χρειάζεται κόσμο πάνω από το κεφάλι του , οι γονείς είναι μεγάλοι παίρνουν φάρμακα για την πίεση, να τα βρούμε να τα δώσουμε μην πάθουν τίποτα κ αυτοί.

Επιτέλους ήρθε το ΕΚΑΒ, θα σωθεί λέει ο συνοδός του ασθενοφόρου, θα πάει Αττικό. Φεύγουμε από το σημείο κ η γριά μάνα μας ευχαριστεί λες κ σώσαμε εμείς το παιδί της.

Στιγμές που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό των αστυνομικών που επιλαμβάνονται καθημερινά σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Τώρα το πιο σημαντικό είναι να δω κ να αγκαλιάσω τον μικρό κ την γυναίκα μου.

Μόλις ξεπεράσω το σοκ θα σκεφτώ πάλι για αμάξια, δουλειά, νυχτερινά , κτλ _
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ