2019-03-22 13:15:55
Φωτογραφία για «Λυπάμαι για το ΚΙΝΑΛ»...
Δεν εφείσθη κριτικής για το Κίνημα Αλλαγής και την Φώφη Γεννηματά η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αναφορικά με την επιλογή της επικεφαλής του κόμματος να εξαγάγει την κόντρα της με τον Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες –και, συγκεκριμένα, στην προπαρασκευαστική Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. 

Η Φώφη Γεννηματά, όταν άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάζει πλατφόρμα συνεργασίας όλων των προοδευτικών δυνάμεων στην Ευρώπη, πήρε τον λόγο για να υπενθυμίσει στους Σοσιαλιστές ηγέτες ότι ο ίδιος συνεργαζόταν με ένα ακροδεξιό κόμμα επί 3,5 χρόνια, αλλά και για να τους επισημάνει ότι «ο λύκος δεν γίνεται σκύλος». 

Αυτή η στάση δεν έμεινε ασχολίαστη από την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, που επισήμανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra ότι «λυπάται για το Κίνημα Αλλαγής». 

«Το ΚΙΝΑΛ και η ηγεσία του κάνουν ό,τι μπορούν για να αυτοαπομονώνονται και τελικά να εκθέτουν τον δικό τους χώρο», συνέχισε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, προσθέτοντας: «όταν είσαι στο εξωτερικό πρέπει να εκφράσεις τα συμφέροντα της χώρας σου με τις δικές σου πολιτικές απόψεις και όχι να κάνεις μια εξαγωγή μικροπολιτικής αντιπαράθεσης»...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ