2019-03-22 20:54:16
Φωτογραφία για Αρβανίτης: Η Αριστερά νιώθει και προσπαθεί...
...η Δεξιά κάνει ότι δεν καταλαβαίνει «Αυτές οι εκλογές δεν αφορούν τα εσωτερικά θέματα. Αφορούν την Ευρώπη – και τον κίνδυνο της Ακροδεξιάς. Η Ακροδεξιά δεν είναι το...

φάντασμα που πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας, μια τελειωμένη υπόθεση για τα βιβλία της Ιστορίας. Είναι μια αντίληψη που ανακάμπτει», ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας Στο Κόκκινο Καβάλας

Αν κερδίσει ο Βέμπερ, αν κερδίσει ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, θα καταλάβουμε τι σημαίνει Ακροδεξιά: ποινικοποίηση της φτώχειας, εύνοια για τους ήδη ευημερούντες και ένα ξεροκόμματο για όλους τους υπόλοιπους.

Δείτε την πραγματικότητα, σήμερα. Το κοινωνικό κράτος δεν υπάρχει πια στην ατζέντα της Λαϊκής Δεξιάς. Δεν υπήρχε ούτε καν την εποχή των «παχέων αγελάδων», την εποχή της Ολυμπιάδας και του επιχρίσματος της ευημερίας. Η εποχή των παχέων αγελάδων τάισε μόνο τις δικές τους αγελάδες. Και καταδίκασε σε λιμοκτονία τις άλλες».

«Στην Ευρώπη δίνουμε μάχη για τα εργασιακά κεκτημένα. Αυτά που αμφισβητούνται ξανά. Εδώ, δε συγκρούονται δυο κόμματα. Συγκρούονται δυο κόσμοι. Και ο ένας από αυτούς βλέπει «μαύρη» την Ευρώπη…».

Ο Κώστας Αρβανίτης συνεχίζει την περιοδεία του με εκδηλώσεις και συζητήσεις, τις επόμενες μέρες, στη Λαμία, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τη Λάρισα και το Βόλο. 
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ