2019-03-23 01:00:53
Φωτογραφία για ΝΔ: Κίνδυνος για την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας η εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Η διακοπή ηλεκτροδότησης (black out) στο Ηράκλειο Κρήτης καταδεικνύει τους μεγάλους κινδύνους που εγκυμονεί για την ομαλή και αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση της χώρας η ανευθυνότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, σε δήλωσή του.

"Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του έχουν τεράστιες ευθύνες για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγήσει τη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ, καθώς ο βασικός πυλώνας του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας της πατρίδας μας έχει κυριολεκτικά εγκαταλειφθεί στην τύχη του, χωρίς να διαθέτει επαρκή μέσα για τη συντήρηση του παραγωγικού εξοπλισμού και των δικτύων", σημειώνει ο "γαλάζιος" τομεάρχης.

"Μόνο από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει μέχρι σήμερα θύματα από τις συνεχείς διακοπές ηλεκτροδότησης σε όλη την Ελλάδα. Τα αλλεπάλληλα black out στην Ύδρα, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο τους προηγούμενους μήνες, σε συνδυασμό με το ότι πλέον βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, δημιουργούν ένα άκρως ανησυχητικό περιβάλλον.

Η ανίκανη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να εγγυηθεί την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας. Και ενεργειακή ασφάλεια σημαίνει ότι κάθε Έλληνας θα μπορεί να απολαμβάνει το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς κανένα κίνδυνο για τη ζωή και την περιουσία του", καταλήγει.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ