2019-03-23 13:12:25
Φωτογραφία για Θα λυγίσει το Brexit όπως τα κουταλάκια...
...ισχυρίζεται ο τηλεπαθητικός «μάγος» Uri Geller ΦΩΤΟ

Τη δική του μεταφυσική «λύση» για να αποτραπεί το Βrexit διαφημίζει ο διάσημος ταχυδακτυλουργός Γιουρι Γκέλερ, σε ανοιχτή επιστολή του στην  Τερέζα Μέι. Ο ισραηλινής  καταγωγής «μάγος» προειδοποιεί την βρετανίδα πρωθυπουργό ότι θα την σταματήσει... τηλεπαθητικά από το να οδηγήσει τη χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί ένιωσε «πολύ δυνατά» ότι οι περισσότεροι Βρετανοί θέλουν η Βρετανία να παραμείνει στην ΕΕ.

«Αγαπημένη μου Τερέζα, σ' αγαπάω πάρα πολύ αλλά δεν θα σου επιτρέψω να σύρεις τη Βρετανία εκτός ΕΕ. Όσο κι αν σε θαυμάζω, θα σε σταματήσω τηλεπαθητικά – και πίστεψέ με είμαι ικανός να το κάνω. Πριν αναγκαστώ να πάρω δραστικά μέτρα, σε παρακαλώ να βάλεις τέλος σε αυτή τη διαδικασία άμεσα, όσο ακόμα προλαβαίνεις» λέει ο Γκέλερ απευθυνόμενος στην πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Στην επιστολή του, ο γνωστός «μάγος» λέει ότι γνωρίζει την Τερέζα Μέι εδώ και 21 χρόνια και μάλιστα τον έχει επισκεφτεί στο σπίτι του.

«Τρία χρόνια πριν γίνεις πρωθυπουργός, προέβλεψα τη νίκη σου όταν σου έδειξα το κουτάλι του Τσόρτσιλ στην Cadillac μου, το οποίο σου ζήτησα να αγγίξεις», συνεχίζει ο Γιούρι Γκέλερ και διαβεβαιώνει ότι χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού του για να εξασφαλίσει ότι ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, «δεν θα πάρει ποτέ τα κλειδιά για την πρωθυπουργική κατοικία».

πηγή: enikos.gr & reader.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ