2019-03-23 14:25:10
Φωτογραφία για «Μαϊμού» δημοσιογράφος έκανε απάτες με στημένους αγώνες
Από τον Φεβρουάριο του 2018 ως τις 15 Μαρτίου φέτος, η εύπιστη γυναίκα είχε παραδώσει συνολικά 9.000 ευρώ στον πονηρό 34χρονο, για να στοιχηματίσει εκ μέρους της

Επί έναν ολόκληρο χρόνο πλήρωνε αδρά, ελπίζοντας να κερδίσει, στοιχηματίζοντας σε αθλητικούς αγώνες μια 47χρονη γυναίκα στην Πάτρα, καθώς ένας νεαρός την είχε πείσει ότι είναι δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ και γνωρίζει εκ των προτέρων ποιοι είναι χειραγωγημένοι.

Από τον Φεβρουάριο του 2018 ως τις 15 Μαρτίου φέτος, η εύπιστη γυναίκα είχε παραδώσει συνολικά 9.000 ευρώ στον πονηρό 34χρονο, για να στοιχηματίσει εκ μέρους της. Όμως, τα κέρδη που ονειρευόταν δεν ήρθαν ποτέ κι έτσι αποφάσισε να τον καταγγείλει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

*** Ως εισαγωγέας αυτοκινήτων παρουσιαζόταν ένας 46χρονος απατεώνας, ο οποίος είχε πείσει έναν κάτοικο της Καλαμάτας ότι θα του εξασφάλιζε το όχημα που ήθελε σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή
. Όμως, αφού κατάφερε να του αποσπάσει 6.150 ευρώ, εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποίησαν τον «μαϊμού» εισαγωγέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

*** Με κλεμμένη και πλαστογραφημένη επιταγή ονομαστικής αξίας 4.600 ευρώ «πλήρωσαν» τρεις απατεώνες έναν 49χρονο στο Κορφοβούνι της Άρτας για την αγορά ενός μηχανήματος, στα μέσα Φεβρουαρίου. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών Ελλήνων ηλικίας 24, 31 και 25 χρόνων για απάτη, πλαστογραφία και κλοπή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ