2019-03-23 16:19:40
Φωτογραφία για «Κοιμάται με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας»
...απαντάει το Μαξίμου στον Μητσοτάκη «Κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας» απαντά το Μέγαρο Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη που δήλωσε πως το θέμα δεν είναι να αποσυρθεί η Μυρσίνη Λοΐζου, αλλά...

ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μετά τις ευρωεκλογές, μάλλον αυτός θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί» σημειώνει η ανακοίνωση και καταλήγει ειρωνικά πως έτσι θα αναγκαστεί ο πρωθυπουργός «να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

Δεν ήταν ανάγκη να μας υπενθυμίσει τον καημό του ο κος Μητσοτάκης.

Εδώ και τριάμισι χρόνια που είναι αρχηγός της Ν.Δ. κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας...

Ωστόσο, μετά τις ευρωεκλογές, μάλλον αυτός θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ευάγγελου Αβέρωφ και αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη.


Είχε προηγηθεί δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κέρκυρα, για την πρόσφατη παραίτηση της  Μυρσίνης Λοϊζου από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Την επέλεξε ο κ. Τσίπρας, παρότι γνώριζε τα όσα είχε πει για την τρομοκρατία. Μάθαμε όμως η κυρία Λοΐζου για 5,5 χρόνια εισέπραττε την σύνταξη της μητέρας της, που είχε πεθάνει. Το ερώτημα είναι αν ο κ. Τσίπρας το γνώριζε» υπογράμμισε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και συμπλήρωσε: «Το ζητούμενο όμως είναι όχι να αποσυρθεί η κυρία Λοΐζου από την λίστα, αλλά επιτέλους να αποσυρθεί από την εξουσία ο κ. Τσίπρας. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την δική σας παρουσία στις κάλπες».

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι, εάν ο κ. Τσίπρας επιλέξει στις 26 Μαΐου να μην διεξάγει εθνικές εκλογές, τότε οι ευρωεκλογές αποκτούν ένα ειδικό βάρος.
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί δεν αναπνέω καλά;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί δεν αναπνέω καλά;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ