2019-03-23 18:25:46
Φωτογραφία για Ντέρμπι ή περίπατος;...
Μεγάλη απόκλιση στις δύο νέες δημοσκοπήσεις Δύο νέες δημοσκοπήσεις είδαν το φως της δημοσιότητας στον Κυριακάτικο Τύπο, εξήντα περίπου μέρες πριν από τις ευρωεκλογές, με τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου να έχουν μεγάλες αποκλίσεις.

Ντέρμπι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόπηση για...

λογαριασμό της εφημερίδας «Documento» την ίδια ώρα που η μέτρηση της Metron Analysis για το «Βήμα της Κυριακής» δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μικραίνει η ψαλίδα

Στη δημοσκόπηση του «Documento», η ψαλίδα της Νέας Δημοκρατίας με το ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει» στο 2,3% και συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 30,5% έναντι 28,5% του ΣΥΡΙΖΑ (πρόθεση ψήφου) σε πεντακομματική Βουλή.

Η διαφορά των δύο κομμάτων στη δημοσκόπηση που έγινε στις 18-20 Μαρτίου 2019 από τη Vox Pop, παραμένει σταθερά μονοψήφια και στο χαμηλότερο δείκτη των τεσσάρων τελευταίων ερευνών.

Ισχυρό προβάδισμα του κόμματος της Πειραιώς

Προβάδισμα 9,2% στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για το «Βήμα της Κυριακής». Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 27,1% έναντι 17,9% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με πρόβλεψη για πεντακομματική Βουλή.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ