2019-03-24 09:17:56
Φωτογραφία για Το σκορ της χρονιάς: Διαγόρας Ρόδου - Αστέρας Αμαλιάδας 8-0
Σε περίπατο μετέτρεψε το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας ο Διαγόρας Ρόδου, τον οποίο και συνέτριψε με 8-0, σε αγώνα για την 23η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Εύκολο απόγευμα απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Αστέρα Αμαλιάδας είχε ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος πέτυχε την πιο επιβλητική του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 1΄ άνοιξε το σκορ χάρη σε τέρμα του Τσαγγάρη.

Στο 27΄ οι Ροδίτες ζευγάρωσαν τα τέρματα τους, χάρη σε πλασέ του Πινιώτη, ενώ στο 30΄ ο Τσαγγάρης με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 3-0. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ο «γηραιός» πέτυχε ακόμα δύο γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του. Στο 38΄ ο Γλυνός με πλασέ έκανε το 4-0, ενώ στο 44΄ ο Χατζησάββας επίσης με πλασέ έκανε το 5-0.

Στην επανάληψη και παρά το γεγονός ότι ο Διαγόρας κατέβασε ταχύτητα, εν τούτοις κατάφερε να πετύχει ακόμα τρία γκολ. Στο 48΄ ο Χατζησάββας επίσης με το δεύτερο του προσωπικό τέρμα έκανε το 6-0, στο 67΄ και πάλι ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0, ενώ στο 82΄ ο Τσαγγάρης με το τρίτο του προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το 8-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ψωμαράς, Βέρτζος, Zhelev, Ευαγγελιδάκης, Πινιώτης, Μπαξεβάνος (55′ Κυριαζής), Χατζησάββας, Γλυνός (46′ Γιώργου), Τσαγκάρης, Δήμας, Κορλός

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Φίλιππος Μαρκόπουλος): Εσάι, Σιούλας, Γιαννόπουλος, Παρμάκης (73′ Κοτσομύτης), Παπαγεωργίου (46′ Σάκος), Μαρκόπουλος, Ζωγόπουλος (68′ Ραμβαβήλας), Τσακολιάκος, Χριστοδουλόπουλος (46΄ Ψιούρης), Ζαφειρόπουλος, Ζωγάκης
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ