2012-06-11 21:38:04
Φωτογραφία για Θέλουμε κυβέρνηση γι' αυτή τη χώρα, αναφέρει αναγνώστης
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου ήταν ότι οι πολιτικοί μας δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν και να δημιουργήσουν μια κυβέρνηση. Τους δόθηκε η ευκαιρία, ο χρόνος, τα εξάντλησαν όλα μη υπολογίζοντας τον λαό αυτής της χώρας. Μη υπολογίζοντας ότι ψηφίστηκαν για να φτιάξουν μια κυβέρνηση για αυτή τη δύσκολη, τραγικά δύσκολη στιγμή που βρίσκεται η χώρα. Το μόνο που έκαναν και κάνουν είναι να πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο και να μιλάνε για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Αφού λοιπόν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έρχεται, σύμφωνα με τα δεδομένα της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης και σύμφωνα με τις ως τώρα δημοσκοπήσεις (σκόπιμες;) δεν πρόκειται να βγάλει μια αυτοδύναμη παράταξη.

Εμείς, ο Λαός, ο Κόσμος, οι Παππούδες - οι Γιαγιάδες, Γονείς - Παιδιά, Φοιτητές - Μαθητές, Άνεργοι - Εργαζόμενοι, τους ξαναπετάμε το μπαλάκι και απαιτούμε την επόμενη μέρα των εκλογών να καθίσουν όλοι οι εκλεγμένοι και να δημιουργήσουν μια Κυβέρνηση
. Δεν δεχόμαστε πια αυτή την κατάσταση που μόνο πίσω μας πηγαίνει. Δεν πρέπει να την δεχτούμε. Ας ενώσουμε την σκέψη μας, τις δυνάμεις μας, ας απαλείψουμε τις διαφορές μας, ας τους πετάξουμε εμείς το μπαλάκι και ας φωνάξουμε όλοι μαζί: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. Μη χάσουμε την τελευταία δύναμη και ευκαιρία. Τη Δευτέρα να είμαστε όλοι ενωμένοι και δυνατοί, να κατεβούμε στις πλατείες των πόλεων και χωριών μας και να το απαιτήσουμε πριν μας διαλύσουν. Πέραν της ψήφου μας μόνο αυτό έχουμε. Οι 2 αυτοί μήνες που πέρασαν μας πήγαν άλλα 10 - 15 χρόνια πίσω.

Φτάνει. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. Θα παρακαλέσω όσοι μπορούν και θέλουν να προωθήσουν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια - μήνυμα να το πράξουν. Θα τσαντιστώ και θα στεναχωρηθώ εάν αυτό το μήνυμα το εκμεταλλευτούν οι πολιτικοί με τους γνωστούς τους τρόπους. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Ευχαριστώ. Ένας πατέρας δύο παιδιών που αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η προκοπή της πατρίδας και το μέλλον των παιδιών της.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ