2019-03-25 00:14:50
Φωτογραφία για Προς υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες
Αναγνώστης: Απευθύνομαι στον ήδη υπάρχον Δήμαρχο και Περιφερειάρχη και στους νέους Περιφερειάρχες και Δημάρχους που διεκδικούν μία θέση στο Δήμο ή στην Περιφέρεια.

Δεν ξέρω αν πρέπει να σας εμπιστευτώ ,δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα αν θα δούμε κάτι καλύτερο σε αυτό τον τόπο που όλο τάζουνε, πολλά ακούγονται και στο τέλος όταν κάνουμε το λογαριασμό δεν βλέπουμε αυτά που θέλουμε να δούμε ως πολίτες.

Γιατί ξανά ζητάτε την ψήφο του ροδιακού λαού;;; Εφόσον δεν είστε ικανοί να υπηρετήσετε τα συμφέροντα του Ροδιακού λαού. Όταν υπάρχουν άθλιες υποδομές ,από τα λιμάνια μας ,τα πάρκα μας ,τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, παραλίες με τις διαλυμένες καντίνες, περπατήστε κάτω από το καζίνο και κάτω από το Grand Hotel για να τις δείτε. Δρόμοι με πάρα πολλές λακκούβες, το βαρελάκι το παλιό της Τροχαίας του 1980, χωρίς επαρκή φωτισμό σε πάρα πολλά σημεία της πόλης,ίντερνετ δεν υπάρχει πουθενά στην πόλη της Ρόδου, free και δωρεάν για να ενημερωθεί ο κόσμος ,οι τουρίστες μας ,πάρκινγκ τόσα χρόνια που δεν έχετε μεριμνήσει να κάνετε ,τα φανάρια δουλεύουν δεν δουλεύουν .Γενικά δεν ξέρετε να διοικείσετε ,την μια καταργείτε τη Δημοτική Αστυνομία και την άλλη να την επαναφέρετε ,σε δουλειά να βρισκόμαστε.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΕΝΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΕΝΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ