2019-03-25 21:09:37
Φωτογραφία για Δυο Στρατιωτικοί Συντάκτες στο Σύνταγμα...
 Του Ηλία Προύφα

Λεωνίδας Μπλαβέρης και Γιώργος Σιδέρης, δύο γνωστοί και καταξιωμένοι συνάδελφοι του Στρατιωτικού Ρεπορτάζ, που ξεχωρίζουν.

Ο πρώτος Δάσκαλος όλων μας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, γεμάτος ''χακί'' γνώση και εμπειρία, ξεχωρίζει μέσα από τη γραφή του, αυτή την περίοδο στη σελίδα ΑΜΥΝΑ του newpost.gr. Ο δεύτερος τηλεοπτικός, γνωστός τόσο από την παρουσία του για χρόνια στην εκπομπή Με Αρετή και Τόλμη, από τα έγκυρα ρεπορτάζ του στη ΕΡΤ και από την μετάδοση των στρατιωτικών παρελάσεων της Αθήνας. Μαζί με τον καλό συνάδελφο και φίλο της ΕΤ-3 στη Θεσσαλονίκη, Νίκο Λαδιανό, έχουν χαρακτηριστεί ως οι καλύτερες φωνές των παρελάσεων. Ο πρώτος της 25ης Μαρτίου και ο δεύτερος της 28ης Οκτωβρίου, στη συμπρωτεύουσα.

Σήμερα οι δύο καλοί συνάδελφοι, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, έφεραν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Με τη φωνή του Γιώργου Σιδέρη και τη συμμετοχή του δασκάλου Λεωνίδα Μπλαβέρη, όλοι οι Έλληνες παρακολούθησαν την ζωντανή μετάδοση της Στρατιωτικής παρέλαση από την πλατεία Συντάγματος.

Κλεισμένοι για ώρες στο βαν της ΕΡΤ, με υψηλές θερμοκρασίες και χωρίς κλιματισμό, έφεραν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Τηλεθεατές από όλες τις γωνιές της Ελλάδος και κυρίως από χώρες του Εξωτερικού, παρακολούθησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, σχολίασαν ως μία από τις καλύτερες παρουσιάσεις στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα και δεν έχουν άδικο Συγχαρητήρια στους δύο συναδέλφους!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ