2019-03-25 22:08:57
Φωτογραφία για Η Apple ανακοίνωσε την υπηρεσία ροής Apple TV +
Μετά από πολλές φήμες στην Apple για μια πρωτότυπη υπηρεσία ροής περιεχομένου, παρουσιάστηκε τελικά στο μεγάλο γεγονός του Μαρτιου.   

Ονομάζεται Apple TV +, φέρνει νέες, πρωτότυπες εμφανίσεις στα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων μέσω της νέας εφαρμογής της Apple TV, διαθέσιμη τόσο στις συσκευές Apple όσο και σε άλλες, όπως οι έξυπνες τηλεοράσεις, καθώς και οι συσκευές ροής και Roku Amazon Fire.

Οι νέες εκπομπές καλύπτουν ένα τεράστιο αριθμό διαφορετικών θεμάτων από μερικά μεγάλα ονόματα, όπως ο Oprah Winfrey, ο Steven Spielberg, ο Reese Witherspoon, ο JJ Abrams και πολλά άλλα.

Η Apple δήλωσε ότι το Apple TV + θα είναι δωρεάν, με την καλύτερη εικόνα και ήχο, σε απευθείας σύνδεση και εκτός σύνδεσης, και λειτουργεί με την κοινή χρήση των οικογενειών, ώστε όλη η οικογένειά σας να μπορεί να επωφεληθεί και από μία συνδρομή. Ορισμένα πράγματα δεν είναι ακόμη σαφή. Για παράδειγμα, η Apple περιορίζει σήμερα το 4K και το HDR από το iTunes Store στη ροή μόνο. μπορείτε να κάνετε λήψη μόνο σε πλήρη ανάλυση HD. Δεν αναφέρθηκε αν θα μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο σε 4K, HDR ή στο Dolby Atmos. Επίσης, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το εάν θα μπορείτε να κάνετε λήψη στην ίδια την Apple TV η σε κάποιον υπολογιστή.


Το νέο Apple TV + θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες, αλλά η τιμολόγηση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Δεν υπάρχει αναφορά αν η Apple θα προσφέρει εκπτώσεις εάν αγοράσετε πολλαπλές συνδρομές μαζί. Η Apple υπόσχεται ότι περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες αυτό το φθινόπωρο, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι σε εμάς!
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ