2019-03-26 09:37:55
Φωτογραφία για Το ΚινΑλ απαντά με... Φρανς Τίμερμανς...
Με Φρανς Τίμερμανς σκοπεύει να "απαντήσει" στον Αλέξη Τσίπρα και την εκδήλωση με προσκεκλημένο τον Ούντο Μπούλμαν, η Φώφη Γεννηματά, αφού ο επίσημος υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών φέρεται να έχει δεσμευθεί να επισκεφθεί την χώρα μας και να στηρίξει εμπράκτως, με την παρουσία του σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ενόψει ευρωεκλογών, το Κίνημα Αλλαγής.

Βεβαίως το "ραντεβού" δεν έχει ακόμα κλείσει, ενώ και η προσπάθεια να έρθει στην Ελλάδα και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κατά τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου του ΚινΑλ και δη στην μεγάλη εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν ευοδώθηκε. 

Παρ’ όλα αυτά, στην Χαριλάου Τρικούπη, εμφανίζονται βέβαιοι ότι ο υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών θα δώσει το ‘παρών’ στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση για τις ευρωεκλογές, στην πορεία προς τις κάλπες, δείχνοντας έτσι με σαφήνεια ποια πολιτική δύναμη στην Ελλάδα στηρίζουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές. Και αυτό υπάρχουν πολλοί, που το θεωρούν ακόμα καλύτερο και πάντως με μεγάλο …συμβολισμό...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ