2019-03-26 12:07:01
Φωτογραφία για «Όλα λάθος» όνομα και πράγμα...
Ολα λάθος! Ονομα και πράγμα για την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen. 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Κωστόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του Άννα Μαρία Βέλλη μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια και το συμβάν το "έπιασε" η κάμερα ενώ η εκπομπή της Κυριακής έκλεισε με τις ατάκες της Βέλλη «καποιοι αρνούνται να μεγαλώσουν» και «μην παίρνεις και όρκο ότι μπορεί να είμαστε στον αέρα και την ερχόμενη εβδομάδα». 

Αφορμή για τους καβγάδες όπως ακούγεται, είναι η θέση στο τραπέζι και ο ρόλος που θα -έπρεπε να- έχει η Άννα Μαρία, με βάση όλα όσα υποτίθεται ότι είχε συμφωνήσει η ίδια με το κανάλι.

Στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Τρίτης, η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε λόγο για έντονο παρασκήνιο: «Την Πέμπτη παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία αποκάλεσε στην πρεμιέρα «ζώον» στον αέρα, ο κ. Κωστόπουλος. Είναι πολλά τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εκεί και δεν ξέρουν από πού να το μαζέψουν. 


Βγήκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άδειασε το κανάλι ότι δεν υπήρξαν πρόβες. Έκαναν μόνοι τους πρόβα οι άνθρωποι γιατί ο Κωστόπουλος έλειπε στη Θεσσαλονίκη για εξτραδάκι» ειπε η Μεσσαροπούλου και συνέχισε:

«Στο break υπήρχε ένα θέμα, διότι ο ένας "καβαλούσε" τον άλλον την ώρα που μιλούσε. Νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλλη απειλούσε τον σκηνοθέτη ότι αν τυχόν η καρέκλα της μετακινηθεί, θα φύγει, γιατί της είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου και θα βρίσκεται δίπλα. Ξαφνικά, η καρέκλα της πήγε δίπλα στης Μαντώς Γαστεράτου».

Στην εκπομπή Happy Day ειπώθηκε επίσης πως "το «κεφάλι» της εκπομπής, ο Κωστόπουλος δηλαδή, πρέπει να λειτουργήσει πυροσβεστικά και να δώσει τόπο στην οργή ώστε να μην γίνεται και ο τηλεθεατής κοινωνός του μπάχαλου και των καβγάδων"...

zoornalistas.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ