2019-03-26 13:05:17
Φωτογραφία για Ο ΟΑ Καλαμάτας κάνει την διαφορά με το 11ο Open Επιπέδων
Η αναμονή έφτασε στο τέλος της! Το 11ο Open Επιπέδων βρίσκεται προ των πυλών και η Καλαμάτα κάνει και πάλι την διαφορά! 

Από την φετινή διοργάνωση που θα φιλοξενήσει ο ΟΑ Καλαμάτας το διάστημα 6-21 Απριλίου, όλοι οι αγώνες στα τουρνουά επιπέδων μεταβάλλουν δυναμικά το επίπεδο του κάθε παίκτη μέσα από την καινοτόμα εφαρμογή του Universal Tennis Rating (UTR).

Δείτε την προκήρυξη και ελάτε να παίξετε και εσείς σε αυτό το ξεχωριστό τουρνουά!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11ου OPEN ΕΠΙΠΕΔΩΝ

6/4 –21/4/19

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΠΛΟΙ ΑΝΔΡΩΝ DIVISION 1-4

ΑΠΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ DIVISION 1 -3

ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ DIVISION 1-3

ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ DIVISION 1-3

ΔΙΠΛΑ ΜΙΚΤΑ DIVISION 1-2

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, 6948137431

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΕΩΣ 5/4 16:00 27210-20553, www.myutr.com , [email protected]

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΜΟΝΑ 20€ , ΔΙΠΛΑ 10€. Το παράβολο καταβάλλεται κατά την προσέλευση στον πρώτο αγώνα.

ΟΡΟΙ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Στο τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι φίλοι του αθλήματος άνω των 14 ετών (2005 & νωρίτερα γεννημένοι). Η κατανομή στις κατηγορίες επιπέδων γίνεται αυστηρά και μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

1) Αποτελέσματα αγώνων τελευταίων ετών.

2) Αξιολόγηση από προπονητή.

Όλοι οι αγώνες εκτός από τους τελικούς στα μονά ανδρών και την Division 3 Γυναικών διεξάγονται στα δύο νικηφόρα σετ των 6 game (με tiebreak στο 6-6) και Champions Tiebreak 10 πόντων για τρίτο σετ. Οι τελικοί στα μονά ανδρών όλων των κατηγοριών παίζουν κανονικό τρίτο σετ αν χρειαστεί. Η κατηγορία Division 3 Γυναικών παίζει ένα νικηφόρο σετ στα 6 game (με tiebreak στο 6-6). Στα διπλά, ισχύει το No-Ad (receivers choice).

Οι αγώνες διεξάγονται με σύστημα ομίλων (Round Robin) στην προκριματική φάση και σύστημα νοκ άουτ στην τελική φάση.

Στα μονά & διπλά, σε περίπτωση που δεν δηλωθούν 6 συμμετοχές σε κάποια κατηγορία, δεν διεξάγεται η συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στην αμέσως ανώτερη κατηγορία αν το επιθυμούν.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να δηλώσουν μέχρι την λήξη των συμμετοχών τις ημέρες και ώρες που ΔΕΝ μπορούν να αγωνιστούν, τουλάχιστον για την πρώτη εβδομάδα αγώνων.

Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους υγεία και το δικαίωμα που απορρέει από αυτήν να συμμετέχουν σε αγώνες αντισφαίρισης.

Οι φιναλίστ κάθε κατηγορίας στο χρονολογικά προηγούμενο τουρνουά επιπέδων, έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στην παραπάνω κατηγορία στο επόμενο τουρνουά επιπέδων που συμμετέχουν.

Από το 11ο Open Επιπέδων μεταβάλλεται το επίπεδο του κάθε συμμετέχοντα, σε κάθε αγώνα, ανάλογα την νίκη/ήττα και το επίπεδο του αντιπάλου. Με αυτό τον τρόπο, το επίπεδο του κάθε συμμετέχοντα θα είναι διαχρονικά αντικειμενικό και θα αντικατοπτρίζει σε βάθος χρόνου το πραγματικό αγωνιστικό του επίπεδο και την συμμετοχή του στην αντίστοιχη κατηγορία. Για την λειτουργία αυτής της εφαρμογής, οι συμμετέχοντες καλούνται μέχρι την λήξη της ημερομηνίας δήλωσης να έχουν ανοίξει ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό στο www.myutr.com και να έχουν δηλωθεί μέσω της πλατφόρμας στο τουρνουά. Δηλώσεις μετά καταληκτική ημερομηνία ΔΕΝ θα μπορούν να γίνονται δεκτές.

Τις παρακάτω ημέρες και ώρες, στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην παραλία, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Χριστόπουλος θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική εκδήλωση για να καθοδηγήσει τους ενδιαφερόμενους στην ορθή χρήση της online πλατφόρμας και στην δήλωση τους στο τουρνουά.

Τρίτη 26/3 21:00-22:00

Τετάρτη 27/3 21:00-22:00

Πέμπτη 28/3 21:00-22:00

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά, δεν μπορούν να παραβρεθούν στις παραπάνω ενημερώσεις και αδυνατούν να ανοίξουν λογαριασμό στην online πλατφόρμα να ενημερώσουν την γραμματεία εγκαίρως ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες!
newsmessinia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ