2019-03-26 18:10:44
Φωτογραφία για Αντιπροεδρία Δημοσίων Σχέσεων ΠΟΜΕΝΣ. Μία Ήρεμη Δύναμη !
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, η γνωστή ΠΟΜΕΝΣ, έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ο μόνος νόμιμος θεσμικός εκπρόσωπος των εν ενεργεία Στρατιωτικών της χώρας μας.

Μετά και τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις (πρωτόδικα αλλά και από το εφετείο) συνεχίζει το έργο της κοιτώντας μόνο μπροστά, με μόνο στόχο να κάνει την καθημερινότητα του κάθε Στρατιωτικού όσο καλύτερη γίνετε, διεκδικώντας με κάθε νόμιμο τρόπο ότι τους ανήκει.

Το οργανόγραμμα της ΠΟΜΕΝΣ είναι έτσι δομημένο που θα το ζήλευαν πολλοί. Χωρισμένο σε Αντιπροεδρίες με στελέχοι έμπειρα πάνω σε κάθε τομέα εργασίας, γίνετε πραγματικά μια αξιόλογη δουλειά προς όφελος των συναδέρφων τους.

Μία από τις Αντιπροεδρίες της ΠΟΜΕΝΣ είναι η Αντιπροεδρία Δημοσίων Σχέσεων. Μία Ήρεμη Δύναμη η οποία είναι η βιτρίνα της Ομοσπονδίας. Αποτελείτε από δέκα Στρατιωτικούς οι οποίοι έχουν αναλάβει ο καθένας τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί από την πρώτη μέρα και προσπαθούν καθημερινά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να προβάλουν το έργο της ΠΟΜΕΝΣ αλλά και το έργο των πρωτοβάθμιων ενώσεων που την απαρτίζουν, προς κάθε κατεύθυνση.


Η σωστή ενημέρωση του κάθε Στρατιωτικού για την εξέλιξη των τρεχόντων θεμάτων που τον απασχολούν, από κάθε γωνιά της Πατρίδας μας κι αν βρίσκετε, είναι το Α και το Ω για μια υγιή εκπροσώπηση.

Η Αντιπροεδρία Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΜΕΝΣ απαρτίζετε από τους εξής Στρατιωτικούς:

Εμείς εδώ από το Amynanews.gr να τους ευχηθούμε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει, προσπαθώντας να βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι έτσι ώστε η ΠΟΜΕΝΣ να ανεβαίνει κάθε μέρα και πιο ψηλά !

ΠΗΓΗ: https://www.amynanews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ