2019-03-26 23:17:47
Φωτογραφία για Για όσους δεν κατάλαβαν...
...ποιος είναι ο στόχος των "Ελληνων Ριζοσπαστών" Είναι όταν θέλεις να κρυφτείς και η χαρά δεν σε αφήνει. Στην ΕΡΤ1, το πρωί της Τρίτης, οι παρουσιαστές της εκπομπής «Απευθείας» ήταν σχεδόν κατενθουσιασμένοι: είχαν...

live τον Σάββα Τσιτουρίδη, πρώην βουλευτή της ΝΔ και κυβερνητικό στέλεχος επί διακυβέρνησης Καραμανλή, να τους ανακοινώνει ότι θα ιδρύσει νέο κόμμα, τους «Ελληνες Ριζοσπάστες».

Ο κ. Τσιτουρίδης βρέθηκε στον Αρειο Πάγο για να καταθέσει τα προβλεπόμενα έγγραφα για την ίδρυση του νέου κόμματος. Και εκεί τον συνάντησε η πάντα φιλόξενη σε καραμανλικούς, ΕΡΤ.

Η κρατική τηλεόραση αφιέρωσε 13 λεπτά της δημόσιας συχνότητας για να δώσει βήμα στον πρώην υπουργό –που είχε παραιτηθεί δύο φορές επί Κώστα Καραμανλή υπό το βάρος αποκαλύψεων για το περιβάλλον του– και να πει ο συγκεκριμένος ότι στόχος των «Ελλήνων Ριζοσπαστών» είναι να καταγραφούν στις ευρωεκλογές και παράλληλα να προκαλέσουν πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση ενός συνασπισμού κεντροδεξιών κομμάτων, κινήσεων και προσωπικοτήτων ενόψει των εθνικών εκλογών.

Για όσους δεν το κατάλαβαν στόχος των «Ελλήνων Ριζοσπαστών» είναι να δημιουργήσουν πρόβλημα –ό,τι μπορεί ο καθένας– στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Βαβέλ" protagon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ