2019-03-27 14:48:27
Φωτογραφία για «Κεραυνοί» και από την κυβέρνηση κατά Στουρνάρα...
Δημόσιες εξηγήσεις αναμένει ο Δ. Τζανακόπουλος, παραίτηση του διοικητή της ΤτΕ ζητά ο Π. Πολάκης μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.».

Εξηγήσεις ζητά η κυβέρνηση από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας μετά την αποκάλυψη της «Εφημερίδας των Συντακτών» για κακουργηματική δίωξη εις βάρος στελέχους της ΤτΕ, ο οποίος φέρεται πως έχει λάβει δάνεια ύψους 800.000 ευρώ και δεν έχει αποπληρώσει ούτε ένα σεντ.

«Μέγιστο ηθικό και πολιτικό ζήτημα»

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, και έκανε λόγο για «μέγιστο ηθικό και πολιτικό ζήτημα».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε «ο διοικητής είχε επιδείξει ακαριαία αντανακλαστικά σε άλλες περιπτώσεις, όπως με το δάνειο του Παύλου Πολάκη, όμως δεν φαίνεται να έχει τα ίδια αντανακλαστικά για τον κ. Πάσχα» για να συμπληρώσει «είναι ένα θέμα για το οποίο αναμένουμε τις εξηγήσεις, τη δημόσια τοποθέτησή του και εγείρει τεράστια ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται η ΤτΕ».


Σχολίασε, ακόμη, και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται συγκεκριμένα ΜΜΕ την υπόθεση λέγοντας «δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο στην προβολή του συγκεκριμένου ζητήματος σε σχέση με τον τρόπο αντιμετώπισης πολύ χαμηλότερης έντασης ηθικά ζητήματα, όταν αυτά σχετίζονται με ανθρώπους που συμπαρατάσσονται με την κυβέρνηση στον αγώνα της για τη δημοκρατία».

«Έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά τα οποία και το μιντιακό σύστημα και η δημόσια σφαίρα πρέπει να τα συζητήσει ανοιχτά» πρόσθεσε...
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ