2019-03-27 20:20:13
Φωτογραφία για Προς παραίτηση η Τερέζα Μέι...
Δεν θα ηγηθεί της επόμενης φάσης των διαπραγματεύσεων Την πρόθεσή της να παραιτηθεί πριν από τη δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων για τη μελλοντική σχέση Ηνωμένου Βασιλείου — Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον η συμφωνία για το Brexit εγκριθεί από...

τη Βουλή των Κοινοτήτων, έκανε γνωστή η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι στην κοινοβουλευτική ομάδα των Συντηρητικών, σύμφωνα με βουλευτή τον οποίο επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Independent και όπως επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η Ντάουνινγκ Στριτ.

Η κ. Μέι δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση προκειμένου οι ευρωσκεπτικιστές βουλευτές του κόμματός της να στηρίξουν τη συμφωνία.

Η απόφαση της κ. Μέι σημαίνει πως επαφίεται στον επόμενο πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου να αποφασίσει για τις μελλοντικές σχέσεις με την ΕΕ.

Ήταν μία περίοδος δοκιμής για τη χώρα και το κόμμα μας, είμαστε σχεδόν εκεί. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο και να οικοδομήσουμε ένα λαμπρότερο μέλλον… Είμαι έτοιμη να αποχωρήσω νωρίτερα από ό,τι σχεδίαζα, προκειμένου να κάνω αυτό που είναι σωστό για τη χώρα και το κόμμα, δήλωσε η κ. Μέι.

Κατά τον Guardian, η κ. Μέι δεν έκανε γνωστή την ακριβή ημερομηνία της παραίτησής της.
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ