2019-03-28 15:00:22
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ τρέχει το θέμα του γηπέδου
Γίνεται κατανοητό μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ότι ο ΠΑΟΚ τρέχει το θέμα του γηπέδου και θέλει σε σύντομο χρονικό διάστημα να είναι έτοιμος για… έργα. Μέσα στον Μάρτιο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έτρεξε το θέμα του Καυταντζογλείου και φυσικά όλες τις κινήσεις για το χωρικό σχέδιο. Όλα γίνονται μεθοδευμένα και γνωστοποιούνται όταν πρέπει.

Αυτή την περίοδο λοιπόν που ο ΠΑΟΚ τρέχει το γηπεδικό, τρεις είναι οι βασικοί άξονες επάνω στους οποίους κινούνται οι άνθρωποί του. Ο πρώτος σχετίζεται με το χωρικό σχέδιο που προχωράει η επιτροπή η οποία έχει συσταθεί. Το χωρικό σχέδιο περιλαμβάνει όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα (περιβαλλοντολογικά, πολεοδομικά και άλλα)  που πρέπει να προβλεφθούν πριν γίνει οποιοδήποτε έργο στο γήπεδο που τώρα υπάρχει και σε αυτό που θα κατασκευαστεί. Όλοι καταλαβαίνουν την σημασία του σχεδίου και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Ελλάδα,  ώστε όλα αυτά τα θέματα να διευθετηθούν
. Ο δεύτερος άξονας έχει να κάνει με τα… της κατασκευής του νέου γηπέδου. Όλα όσα αφορούν την αρχιτεκτονική μελέτη δηλαδή και τα σχέδια που θα προταθούν από την όποια κατασκευαστική εταιρία αναλάβει το έργο. Και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που τώρα τρέχει για τον ΠΑΟΚ. Σε τρίτο πλάνο έρχεται η μετακόμιση στο Καυταντζόγλειο που φυσικά πρέπει να ετοιμαστεί και να εξασφαλιστεί για να αρχίσει η όποια εργασία γίνεται στην Τούμπα. Στον ΠΑΟΚ είναι πολλοί αυτοί που ασχολούνται και δουλεύουν με όλα αυτά τα ζητήματα, αλλά όπως και σε κάθε μεγάλο θέμα έτσι και σε αυτό ο Ιβάν Σαββίδης έχει το γενικό πρόσταγμα!

Πηγή: paok24.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ