2019-03-29 07:49:36
Φωτογραφία για «Galeries Lafayette»: Το νέο κόσμημα της Λεωφόρου Champs Elysees άνοιξε τις πύλες του
Το νέο κατάστημα Galeries Lafayette αναμένεται να προσελκύσει από 10 χιλιάδες έως 15.000 τουρίστες - Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά πάνω από 600 μάρκες ρούχων,

υποδημάτων κ.α Άνοιξε τις πύλες του το νέο κόσμημα της Λεωφόρου Champs Elysees στο Παρίσι, η Galeries Lafayette.

Οι επισκέπτες θα μπορούν από σήμερα να ανακαλύψουν το εμπόριο στην ψηφιακή εποχή την ώρα που η κυβέρνηση της Γαλλίας αναμένει να προσελκύσει μεγάλο αριθμό τουριστών στην «πιο όμορφη λεωφόρο του κόσμου».

«Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε μια κοσμοπολίτικη πελατεία . Αλλά και Παριζιάνους, οι οποίοι, ξέρουμε, ότι έχουν την τάση να αποφεύγουν τα Ηλύσια Πεδία», λέει η Νάντια Ντουίμπ, εκτελεστική διευθύντρια των Galeries Lafayette στα Ηλύσια Πεδία.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας «Journal du Dimanche», το 30% των κατοίκων της πρωτεύουσας έχουν μια άσχημη εικόνα για την λεωφόρο: ότι είναι αρκετά τουριστική και θορυβώδης. Οι Galeries Lafayette, όμως, έρχονται να αλλάξουν αυτή την εικόνα .


Τα εγκαίνια του πολυκαταστήματος έγιναν την Τρίτη, παρουσία του υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρουνό Λεμέρ.

Το νέο κατάστημα Galeries Lafayette στη Λεωφόρο του Σανζ Ελιζέ αναμένεται να προσελκύσει από 10 χιλιάδες έως 15.000 τουρίστες.

Για τον Φιλίπ Ουζέ, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου των Galeries Lafayette, το νέο κατάστημα θα είναι επίσης "ένα μέρος , με νόστιμα φαγητά και εστιατόρια, κάτι σαν τον πρώην ένοικο του κτιρίου Virgin Megastore.

«Η πρόκληση, τόσο πολιτική όσο και οικονομική, είναι σημαντική για το Παρίσι και την εικόνα του σε διεθνές επίπεδο», όπως σχολίασε ο Μπρουνό Λεμέρ κάνοντας βόλτα στους χώρους του πολυκαταστήματος που φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα Bjarke Ingels.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά πάνω από 600 μάρκες ρούχων ,υποδημάτων κ.α.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Figaro», οι μάρκες είναι ανακατωμένες στο χώρο.Αναμειγνύονται ανά στυλ, χρώμα, χωρίς διαχωρισμό μεταξύ ανδρών και γυναικών. Για την καλύτερη καθοδήγηση των πελατών,δεν θα υπάρχουν κλασικοί πωλητές, αλλά 300 στιλίστες, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευόμενων από το Γαλλικό Ινστιτούτο μόδας. Θα υπάρχουν επίσης πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις στο χώρο .

O διάσημος οίκος μόδας Chanel θα έχει αυτή την εβδομάδα την τιμητική του στο πολυκατάστημα.

Υπό το φως μιας τεράστιας γυάλινης στέγης, ο επισκέπτες θα ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να μαθαίνουν από μίνι ψηφιακές οθόνες για τα διαθέσιμα μεγέθη των προιόντων που τους ενδιαφέρουν.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ