2019-03-29 10:34:25
Φωτογραφία για Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία – Σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί αύριο Σάββατο 30/3 σε Νιγρίτα, Σέρρες και την Κυριακή 30/3 σε Αλεξάνδρεια και Βέροια

Με το προβάδισμα των 10 μονάδων διαφοράς της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ και με τη θέση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί «εθνική πληγή επειδή αναγνωρίζει μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα» ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης πραγματοποιεί από σήμερα Παρασκευή 29/3 περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας ύστερα από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και υπό αυτήν την έννοια αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα τον υποδεχθούν οι πολίτες της περιοχής, αν και η ΝΔ τάχθηκε κατηγορηματικά κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, επικεντρώνοντας πάντως όχι στην ονομασία Βόρεια Μακεδονία όσο στην παραχώρηση μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας.

Ο κ.Μητσοτάκης θα βρεθεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας στο πλαίσιο εκδήλωσης (θα γίνει στις 15:00 μετά το μεσημέρι στο Grand Hotel Palace) με θέμα τις επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών στα μακεδονικά προϊόντα.


Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες και τους παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον αφορά την προέλευση και την ονομασία των προϊόντων τους, αν και θα επαναλάβει αυτό που υποστήριξε χθες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τους πως η ΝΔ θα κάνει ότι είναι δυνατό και θα αξιοποιήσει όλες τις θεσμικές δυνατότητες για να περιορίσει τα αρνητικά αποτελέσματα της Συμφωνίας.

Κατόπιν ο κ.Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το κέντρο προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου», καθώς και προάστια της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη, Εύοσμος).

Αύριο Σάββατο 30/3 ο κ.Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Σέρρες, αφού προηγουμένως περάσει από τη Νιγρίτα, το Σκουτάρι και το Νέο Σούλι ενώ το απόγευμα της Κυριακής 31/ θα επισκεφθεί την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στις 18:30 θα μιλήσει στη Βέροια.

Κατά την επίσκεψη του τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας ο κ.Μητσοτάκης θα εκφράσει τη στήριξη του τόσο προς τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο όσο και προς τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο, Απόστολο Τζιτζικώστα, επισημαίνοντας την ανάγκη η ΝΔ να κυριαρχήσει τόσο στο δήμο Θεσσαλονίκης όσο και στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να σταλεί σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση Τσίπρα για πολιτική αλλαγή.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ